Cel mai inalt turn din piese lego a fost construit in Sao Paolo. Copiii din Sao Paolo au reusit sa doboare un record in ceea ce priveste constructiile din piese lego. Ei au construit cel mai inalt turn din lume, informeaza cnn.com. Organizatorii sustin ca acesta masoara peste 31 de metri, cu doi metri mai inalt decat precedentul record stabilit in Chile, anul trecut. La realizarea constructiei au lucrat aproximativ sase mii de persoane, majoritatea copii. Ei au asezat una peste alta, nu mai putin de 500.000 de piese lego. Competitia pentru a realiza cel mai inalt turn lego din lume, este extrem de acerba, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Are orgasm si cand mananca. Gabi Jones, o femeie din Colorado, SUA, a ajuns sa cantareasca 220 de kilograme, deoarece are orgasm si atunci cand mananca. Femeia, in varsta de 25 de ani, sufera de o boala rara (sindrom de persistenta excitatie genitala), din cauza careia, indeosebi alimentele care ii plac cel mai mult, ii produc punctul culminant al excitatiei sexuale. Gabi a experimentat pentru prima oara un orgasm de la mancare in adolescenta, scrie Click.

Top 5 masini ale viitorului. SF-ul ar putea deveni realitate in 2012. Putine masini au uluit audienta atat de tare cum a facut-o Porsche 918, care a fost prezentat la Geneva Motor Show 2010. Chiar daca era un "triumf" ingineresc si estetic, nu era foarte clar daca masina urma sa intre in productie de serie, scrie publicatia. De curand insa, Porsche a anuntat ca va produce la scara larga modelul 918. Acesta va avea o viteza maxima de 321 km/h si va ajunge de la 0 la 100 km in 3,8 secunde. Business Insider spune ca modelul va fi "unul dintre cele mai rare si mai exclusiviste" scoase vreodata de Porsche. Vezi topul integral in Gandul.

Bicicletele viitorului: purifica apa si sunt mici cat o poseta. Nu vor avea ghidoane, merg pe curent si sunt implicate in curatarea mediului inconjurator. Bicicletele clasice ar putea fi doar obiecte de colectie. O companie japoneza a construit o bicicleta care purifica apa atunci cand dai din pedale. CycloClean poate procesa trei tone de apa in 10 ore de pedalat. Acesta ar fi necesarul intr-o zi pentru aproximativ 1.500 de oameni. Intr-un singur minut ai 5 litri de apa. Sistemul functioneaza in felul urmator: iti pui bicicleta langa un rau, chiar si ceva mai dubios, o pompita trage apa intr-un recipient atasat bicicletei, iar atunci cand pedalezi trece prin trei filtre, unul dintre ele fiind pe baza de carbon. La final, cand te ia setea, dai drumul la robinet si curge apa in pahar, scrie EVZ.

Homosexual francez amendat pentru ca isi plimba in lesa amantul roman. Un cuplu de homosexuali a fost amendat cu zece euro, pentru atentat la pudoare, dupa ce au fost surprinsi de politisti ca unul dintre cei doi il tinea pe celalalt intr-o lesa legata in jurul prohabului. Un barbat de 63 de ani isi plimba pe o strada partenerul, un roman de 50 de ani, legat cu o lesa, prinsa de prohab, relateaza leparisien.fr. Astfel, cei doi au fost retinuti, de politistii municipali, sub acuzatia de atentat la pudoare. Ei au fost dusi, sambata, in fata unui judecator de la Tribunalul Corectional din Carcassonne, care a decis sa-i amendeze cu zece euro. Judecatorul le-a cerut celor doi sa-si rezerve jocurile intime la domiciliu, scrie Click.