Sfideaza moartea in fiecare seara. Unui baiat de 12 ani i se opreste respiratia de fiecare data cand adoarme. Un baiat de 12 ani lupta de cand s-a nascut cu o boala care ii opreste repiratia de fiecare data cand adoarme. Lui Liam Derbyshire i s-au dat sase saptamani de viata la nastere, insa baiatul tine boala sub control si se comporta ca orice copil sanatos de varsta lui, anunta MSNBC. "Te obisnuiesti cu ideea ca vei avea un copil normal, sanatos, cand se va naste, si deodata realizezi ca situatia lui este una catastrofala", a declarat Kim Derbyshire, mama baiatului pe care il descrie drept zambaret si foarte afectuos. Pentru parintii lui Liam, grijile nu incep doar odata cu lasarea noptii. Baiatul nu trebuie lasat nicicand sa adoarma nesupravegheat, deoarece consecintele pot fi tragice. Mama sa are doua oglinzi retrovizoare instalate in masina, una pentru a se uita la trafic si una pentru a-l tine sub control pe Liam, care sta pe bancheta din spate, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Vrei sa faci sex cu Hannah Montana? Costa 28 de dolari. Papusa gonflabila "Hannah Montana" costa 28 de dolari si se vinde ca painea calda. Un stoc de 8.000 de exemplare s-au dat in 48 de ore. Miley Cyrus, interpreta personajului "Hannah Montana", da in judecata compania producatoare. Miley Cyrus a devenit mai nou un model pentru producatorii industriei pornografice. Un lant de magazine erotice a lansat papusa gonflabila "Hannah Montana", scrie Click.

Romanii au idei: gard din capace si tuica la robinet. Oamenii inventivi din toate colturile tarii gasesc solutii trasnite si practice pentru orice problema. Alexandru Chirila (67 de ani), din comuna ieseana Schitu Duca, vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu un gard construit numai din capacele sticlelor de suc sau de apa minerala. In casa familiei Voivod, din catunul maramuresean Intrerauri, s-a infiripat visul a milioane de romani: palinca curge direct de la robinet! Un buzoian de 56 de ani a inventat o periuta de dinti cu manivela, iar patru tineri din Bistrita au construit un monopost cu sase bormasini. La 67 de ani, badia Alexandru Chirila are de gand sa intre in Cartea Recordurilor cu un gard facut numai din capace din plastic. Sexagenarul din satul iesean Blaga, comuna Schitu Duca, a lucrat zi de zi, la opera sa, realizata din capace adunate de la sticlele de suc sau de apa minerala. Ideea i-a venit atunci cand a vazut puzderia de PET-uri aruncate peste tot pe unde mergea, scrie Adevarul.

Mananca buretele din canapele. Adele Edwards este innebunita dupa buretele din canapele, pe care il mananca la orice ora din zi si din noapte, de 21 de ani. In timp ce majoritatea oamenilor adora sa rontaie biscuiti sau ciocolata, o femeie din Florida, SUA, este dependenta de consumul de burete din canapele. Adele Edwards, in varsta de 31 de ani, consuma burete din canapele inca de cand avea zece ani. "Prima oara, am desfacut perna pe care dormeam si am inceput sa rontai buretele din interior. Mi-a placut atat de mult, incat am devenit dependenta", a povestit americanca, mama a cinci copii. Dependenta de o astfel de "mancare" este provocata de o boala rara, Pica, care ii determina pe cei afectati sa consume obiecte si substante ciudate, scrie Cancan.

Face 4.000 de flotari cu palmele pe cutite. Incredibil, dar adevarat! Profesorul chinez Xie Guanghai din Luoyang, provincia Henan, face 4.000 de flotari cu palmele pe cutite in fiecare zi, fiindca e dependent sa simta durere. Sfidand legile fizicii, profesorul universitar Xie Guanghai, in varsta de 57 de ani, din China a devenit dependent de flotarile facute pe lame de cutit, potrivit Weird Asia. Face zilnic 4.000 de astfel de flotari, care altei persoane i-ar sectiona pur si simplu palmele. Guanghai sustine ca simte nevoia sa perceapa durerea, desi pare de necrezut pentru orice persoana normala, scrie Click.