Cel mai pervers nutritionist! "Pierzi 200 de calorii dupa un orgasm cu mine!". Un nutritionist din America a fost arestat dupa ce 12 dintre pacientele sale l-au reclamat la politie pentru agresiune sexuala. Femeile au povestit cum medicul le dezbraca pentru un masaj de slabire si ca dupa ce se urcau pe masa le spunea ca le ajuta sa scape de kilograme doar dupa ce se culca cu el. Pacientele, cu varste cuprinse intre 24 si 59 de ani, sustin ca nutritionistul in varsta de 64 de ani le indica o reteta absolut inedita: "Pierzi 200 de calorii dupa un orgasm cu mine!". Doctorul Arie Oren era renumit la clinica din Pennsylvania unde profesa pentru retetele sale de succes. Povestile pacientelor sale sunt diverse. Una dintre ele a relatat cum medicul i-a masat sanii si alta cum aproape i-a introdus in vagin un obiect medical, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a vopsit oile ca sa nu i le mai fure. Fermierul britanic John Heard a luat o masura disperata pentru ca sa nu ii mai dispara oile din turma. Le-a vopsit galbene pe toate cele 250 de mioare ale sale. De cand a facut acest lucru, nu a mai avut probleme cu hotii. A ales culoarea galbena fiindca iese cel mai bine in evidenta. Heard isi are ferma in apropiere de localitatea Okehampton. El a marturisit ca, pana sa ii vina ideea cu vopsirea animalelor, a ramas fara circa 200 de oi in cativa ani, anunta Click.

A fost concediat pentru ca nu i-a spus sefului ce sex are. Un barbat de 39 de ani din America a fost concediat pentru ca a refuzat sa-i spuna sefului sau ce sex are. El'Jai Devoureau s-a nascut fizic femeie insa in timp si-a dorit sa devina barbat si si-a schimbat obiceiurile. Persoana care l-a angajat intr-un centru unde supraveghea barbatii care urinau pentru teste antidrog, a avut o dilema cu privire la organele sale genitale si l-a concediat atunci cand el a refuzat sa le spuna daca are vagin sau penis. In 2006 Devoureau a inceput sa ia hormoni si a apelat la chirurgie pentru a-si schimba sexul. Mai mult, el are un certificat de nastere nou unde este trecut sexul masculin. El'jAi si-a dat sefii in judecata pentru discriminare sexuala. El isi vrea locul de munca inapoi, informeaza Cancan.

A aparut parfumul cu miros de... bacon. Pentru barbatii care vor sa aiba o aroma "delicioasa", iesita din comun, un american din Chicago a surprins aroma de bacon intr-o sticluta de 28 de mililitri si a numit-o parfumul 'bacon'. Americanul l-a scos la vanzare la pretul de 36 de dolari sticluta, iar acum asteapta ca mireasma de mezel sa fie vanduta si in marile parfumerii din lume, scrie Libertatea.

Ultima fita: pesti vii ca breloc! Scandal in China dupa ce a aparut moda brelocurilor de chei in care se afla pesti, broaste testoase si mici salamandre vii. Bietele fiinte sunt obligate sa traiasca in spatii extrem de stramte, in apa colorata. Animalele risca sa moara in scurt timp din cauza lipsei de hrana si a recipientelor de plastic atat de mici. Vanzatorii ambulanti sustin ca in apa sunt puse substante nutritive si oxigen care pot satura vietatile chinuite. Multi clienti cumpara fara sa le pese de suferinta lor, fiindca este ultima fita in materie de brelocuri. Un astfel de breloc costa 10 yuani (4 lei), anunta Click.

Face atac de cord la cel mai mic zgomot. Britanica Rebecca Lobb, in varsta de 37 de ani, sufera de o boala rara, sindromul Long QT, care ii pune viata in pericol in orice moment in timp ce doarme. Femeia din oraselul Truro poate face atac de cord daca aude si cel mai mic zgomot in timpul somnului. Pentru a evita un astfel de sfarsit tragic, Rebecca scoate din functiune toate telefoanele din casa, informeaza Cancan.