Un "socru" de cosmar! L-a castrat pe iubitul de 58 de ani al fetei sale minore. Un neamt in varsta de 48 de ani va sta sase ani in inchisoare pentru ca l-a castrat pe iubitul in varsta de 58 de ani al fiiicei sale de numai 17. Mai mult, el trebuie sa-i plateasca si despagubiri in valoare de 80.000 de euro. Omul s-a enervat foarte tare ca fiica lui se iubeste cu un barbat mai batran ca el, s-a imbatat si l-a castrat. Ulterior el a sunat si la salavare ca sa-l ajute, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au vopsit puii in loc de oua! Inspirati de traditia internationala cu vopsitul oualor de Paste, in Liban, tara araba, dar majoritar crestina, se coloreaza chiar puii de gaina. Comerciantii scot la vanzare pui vopsiti care, se spune, aduc noroc. Chiar daca mai multe organizatii au calificat initiativa aceasta "o cruzime" la adresa animalelor, localnicii din Beirut nu contenesc sa vopseasca puii, in fiecare primavara, anunta Click.

Cu 70.000 de dolari poti inchiria Principatul Liechtenstein. O oferta mai putin obisnuita a fost lansata de o societate de inchirieri, care, in schimbul a 70.000 de dolari, iti inchiriaza un...stat. Cei interesati de inedita propunere pot sa mearga in Principatul Liechtenstein impreuna cu 150 de prieteni si pot fi siguri ca se vor afla in centrul atentiei a 35.000 de oameni, populatia intregului stat. La sosirea in Liechtenstein, vizitatorilor li se preda cheia simbolica a orasului, eveniment urmat de o degustare de vinuri, chiar in incinta castelului printului Hans Adam al II-lea, conducatorul principatului. Si nu este singura facilitate de care ai putea dispune pentru 70.000 de dolari, informeaza Libertatea.

Floarea-penis va inflori dupa cinci ani! Are miros de cadavru si este unica in lume. Floarea-cadavru sau "floarea-penis" este unica in lume pentru mirosul sau de cadavru aflat in stare de putrefactie. Planta se gaseste intr-o gradina botanica din Ohio. Ea va inflori dupa cinci ani si va sta deschisa pentru circa 12 ore, conform Pro Tv. Este cunoscuta ca fiind cea mai mare inflorescenta din lume, atingand circa sase metri inaltime iar circumferinta ei poate atinge trei metri. Floarea, denumita stiintific Amorphophallus titanium, provine din padurile tropicale ale insulei Sumatra, scrie Cancan.

Spectaculos! 4.500 din cele mai mici carti ale lumii, in biblioteca unui ungur. Jozsef Tari strange carti in miniatura din 1972 incoace, acum fiind fericitul proprietar a peste 4.500 de carticele. Din aceasta colectie face parte si cea mai minuscula carte din lume. Majoritatea cartilor sunt in limba ungara, altele venind din SUA, Mexic, Canada, Australia, Indonezia si Japonia. Ironic, el are doar cateva carti aduse din tarile vecine Ungariei. Din colectia lui fac parte exemplare mai vechi de 100 de ani, dar mititica de la raft este preferata lui Jozsef. Masoara 2.9 X 3.2 mm si incape intr-o coaja de nuca. Pe langa carti, ungurul mai detine si 15 ziare in miniatura, aici fiind inclus si cel mai mic din lume, care masoara 19 X 26 mm, anunta Click.

Stirea perfecta: Un barbat a muscat un caine, in Phoenix. Un barbat in varsta de 33 de ani a ripostat cu aceeasi moneda dupa ce fusese muscat de un caine politist in orasul american Phoenix. Mai mult, Eric Sullivan a dat in judecata Politia dupa acest incident, sustinand ca patrupedul i-a incalcat drepturile civile si a folosit forta excesiva pentru a-l retine, in timp ce el a fugit de mai multi ofiteri. De partea cealalta, oamenii legii spun ca Sullivan a muscat cainele, provocandu-i rani serioase, informeaza Libertatea.

A fost lansat avionul care cantareste 100 de kilograme si costa 25.000 de euro. Oamenii de stiinta au construit un avion usor, care are mai putin de 100 de kilograme si poate ajunge la cateva mii de metri altitudine in cateva secunde, iar pretul unui astfel de aparat este de 25.000 de euro. Avionul poate fi pilotat de oricine, si a fost construit de catre Aki Soukas. El a fost lansat in Germania, la Aero 2011. Constructorul a realizat trei variante ale aparatului de zbor, una actionata electric E 200, una pe benzina-electric Seria G 240 si modelele imbunatatite din serii de curse R 260/300, scrie Cancan.

Printul William a invitat o boschetara la nunta sa! In urma cu doar un an, Shozna locuia intr-un adapost pentru oamenii strazii, dar acum este invitata la nunta Printului William cu Kate Middleton. Mirii au invitat-o sa ia parte la cel mai important moment din vietile lor, dupa ca tanara l-a impresionat pe Print. William a mers pe urmele mamei sale in actiunile caritabile si conduce unul dintre centrele sociale ale Printesei Diana, in care fusese cooptata si Shozna, care are acum 20 de ani. Aceasta locuia pe strazi si trebuia supusa unei operatii complicate pe cord in momentul in care a fost ajutata de William, anunta Click.