Alina Plugaru n-a putut sa-si asigure vaginul impotriva "accidentelor"! Actrita porno a fost refuzata de toate firmele de asigurari din Romania. Ea ar fi putut sa faca aceste documente tocmai in Germania, dar pana la urma s-a razgandit. "Am fost peste tot in Bucuresti, dar toti mi-au spus ca nu se poate. Puteam sa imi fac asigurarea in Germania. Puteam sa incasez si 2 milioane de euro daca pateam ceva", a spus Alina Plugaru, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Au vrut sa fure clopotul bisericii, dar au trezit tot satul. Trei hoti fara frica de Dumnezeu au incercat sa fure clopotul bisericii din comuna prahoveana Gherghita chiar in Saptamana Mare. Planurile au fost dejucate de lipsa lor de imaginatie pentru ca zgomotul infernal pe care l-au provocat in timp ce incercau sa sustraga clopotul i-a dat de gol. In timp ce trageau de funii, clopotul a picat pe jos, iar hotii au tras o sperietura sora cu moartea, scrie Click.

Gafa de politician american: I-a pus unei maimute chipul lui Obama. Marilyn Davenport, una dintre cele mai cunoscute figuri ale republicanilor din California, SUA, a dat nastere unor mari controverse dupa ce l-a comparat pe Barack Obama, presedintele tarii, cu o maimuta. Ea a trimis catorva prieteni un e-mail in care seful statului era intruchipat intr-o maimuta, iar sub poza mesajul "acum stiti de ce nu exista certificatul de nastere", scrie Libertatea.ro.

S-a dat pe leagan in fundul gol! O tanara englezoaica a acceptat o provocare pe cat de sexy pe atat de discutabila. Aceasta s-a lasat fotografiata intr-un loc de joaca pentru copiii, in ipostaze nu tocmai permise acestora. Complet dezbracata si lipsita de orice inhibitii, tanara s-a jucat minute bune in nisip, dupa care a mers sa se dea in leagan, scrie B1 TV.

Femeia violata de Viorel: "E un magar. M-a supus la 'sexiuni' perverse". Elena Sarghie spune ca n-a fost viol ca la carte si ca abia mai poate merge. De aceea vrea sa ii ceara bani de operatie si de ingrijiri primarului: "N-a fost viol, cum se zice. El a facut alte magarii. El n-a facut cum trebuia sa faca, precum oamenii. El a facut altfel. A fost perversiuni sexuale. M-a supus la sexiuni perverse.", scrie Cancan.

Prima sala de gimnastica in pielea goala din Spania n-a demarat cu dreptul. Prima experienta a primei sali de sport din Spania destinata exclusiv nudistilor nu a avut succesul sperat si care, adesea, insoteste ideile indraznete, scrie Minuto Digital. Doar patru persoane au venit la sala din Arrigorriaga (Tara Bascilor) ieri, la deschiderea acesteia. Patronii spera, insa, ca odata cu 1 mai, cand vor deschide cu regularitate la final de saptamana pentru colectivul nudist, "lumea va veni", scrie Click.

Resedinta Playboy e focar de infectie! Iepurasii sunt infestati cu o bacterie periculoasa! Alerta maxima la Conacul Playboy al lui Hugh Hefner! Se pare ca Iepurasii sexy sunt infestati cu bateria numita "Legionella pneumophila", scrie Antena3.ro. Mai multe persoane care au calcat pragul resedintei lui Hugh Hefner au luat bacteria, si se pare ca acestia l-au reclamat pe taticul Playboy, scrie Libertatea.ro.