A fost decoperita cea mai mare fosila a unui paianjen. Cercetatorii au descoperit ingropata in cenusa vulcanica din Mongolia Interioara fosila unei femele de Nephila jurassica, o specie de arahnide care a umblat pe Pamant in vremea dinozaurilor. Paianjenul Nephila jurassica a fost descoperit in cenusa vulcanica din Mongolia Interioara. Este femela si a trait acum circa 165 de milioane de ani. "Este cea mai mare fosila a unui paianjen. Corpul sau nu este cel mai mare, insa daca adaugi picioarele, atunci este cel mai mare", a declarat profesorul Paul Selden de la Universitatea din Kansas, SUA. Picioarele extrem de lungi ale paianjenului fosilizat, circa 15 centimetri, s-au pastrat extrem de bine, cu perisorii care detecteaza vibratiile, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

31% dintre barbati considera barfa mai buna decat sexul. Femeile sunt recunoscute pentru placerea lor de a analiza lucrurile si de a discuta despre tot si despre toate, barfa ocupandu-le mult timp, de-a lungul unei zile. Cu toate acestea barbatii sunt mai cuprinsi de patima cand vine vorba despre despicarea firului in patru, punand de cele mai multe ori inaintea sexului dorinta de a barfi. Potrivit unui studiu realizat de o companie americana barbatii petrec 76 de minute zilnic barfind cu prietenii si colegii de munca, spre deosebire de femei care petrec numai 52 de minute in acest fel, anunta Cancan.

Calul l-a lasat fara mostenitori. Un cal salbatic si-a lovit dresorul fix in boase, in timp ce acesta incerca sa se dea in spectacol. Imediat, la fata locului a sosit ambulanta, dar medicii nu i-au mai putut salva testiculele tanarului Pablo, 25 de ani. "L-a lasat lat. Initial am crezut ca l-a lovit in plex, dar apoi am aflat ca alta a fost tinta armasarului naravas", a declarat Hugo, un spectator pentru un ziar local. Evenimentul s-a intamplat in Montevideo, Uruguay, in cadrul competitiei "Criola", informeaza Click.

Uite o moldoveanca beata care se dezbraca la orice eveniment. O soferita din Republica Moldova care, acum doua luni, a lovit doi politisti cu masina si a vrut sa se dezbrace la locul accidentului, continua sa surprinda opinia publica din tara vecina. Astfel, politistii au descoperit ca ea avea antecedente de huliganism din 2010, atunci cand a defilat goala chiar in ziua nuntii sale. De asemenea, ea a aruncat cu pahare in clientii si personalul hotelului in care era cazata. Femeia are 29 de ani, nu are loc de munca si este proaspat absolventa a Facultatii de Drept, scrie Libertatea.

Ai bea ceai facut din frunze culese cu buzele de virgine cu sanii mari? O firma din China care produce un anume tip de ceai care pe vremuri era cules de zane si tinut intre sani pana la rasaritul soarelui a postat un anunt pe internet conform caruia sunt cautate tinere virgine care sa indeplineasca rolul zanelor din antichitate. Alta conditie pentru tinerele candidate este sa aiba sanii mari, in afara aceleia de a nu fi avut vreodata niciun fel de experienta sexuala. Anuntul a scandalizat China, limbajul folosit fiind considerat a fi absurd si vulgar. Cu toate reactiile starnite de intentia firmei de a angaja virgine cu marimea C la sutien, firma cu pricina va respecta un anume ritual cu ocazia festivalului ceaiului. Fetele isi folosesc buzele pentru a culege frunzele pe care le vor tine in sani pana dimineata, anunta Cancan.

La 2 ani, si-a impuscat mama in cap. Poveste de groaza in Miramar, Florida. O femeie a fost impuscata mortal de fiul ei de numai 2 ani si jumatate, care a gasit pistolul incarcat si s-a jucat cu el. O vecina a vazut nenorocirea. Tragedie in seara de miercuri spre joi in localitatea Miramar, statul Florida (SUA). Un baietel lasat nesupravegheat a gasit un pistol incarcat in casa si a ucis-o pe mama lui. Vecina, Stephanie Andoro, a auzit impuscatura si a dat buzna in locuinta victimei. L-a gasit pe micut cu arma in mana, foarte speriat, si pe mama acestuia intinsa pe jos, impuscata in cap. A sunat imediat la urgenta si i-a smuls copilului pistolul din mana, inainte sa mai faca vreo nenorocire, informeaza Click.