Un brasovean a urinat pe mormantul unui erou maghiar! Vezi reactia maghiarilor. Tamas Sandor, seful CJ Covasna si Antal Arpad, primarul din Sfantu Gheorghe au depus, joi, o plangere impotriva a patru persoane, la Parchet, pentru instigare la discriminare, in urma unui videoclip postat pe internet in care una dintre aceste persoane urineaza pe monumentul din Chichis, relateaza Mediafax. In videoclipul postat pe YouTube, cu titlul "pentru unguri" unul inregistreaza iar altul urineaza pe monumentul care marcheaza locul in care eroul Gabor Aron a fost ucis in lupta, in timpul Revolutiei din 1848-1849, iar celalalt mimand defecarea pe monument, scrie B1 TV.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Diamant de 135 de carate descoperit in Siberia. Piatra pertioasa a fost gasita de catre un grup de mineri in Siberia, Republica Iacuta. Diamantul are o greutate de 136 de carate, o nuanta de galben asemanatore cu cea a mierii si o marime de 33 pe 23 milimetri. Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului local al industriei, diamantul a fost descoperit de muncitorii companiei minere Udacinski, o filiala a grupului Alrosa, unul dintre cei mai mari producatori de diamante din lume, transmite Adevarul Moldova.

A trait o suta de ani cu vin. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, l-a sarbatorit, vineri, pe unul dintre cei mai vechi locuitori ai sectorului 2 al Capitalei. Ilie Teodorescu a implinit o suta de ani si este convins ca numai paharelul cu vin pe care il bea inainte de masa l-a dus pana la aceasta varsta. Ion Teodorescu, fiul lui care are 65 de ani, ne-a povestit despre tatal sau ca este un om linistit, care nu s-a certat cu nimeni niciodata. Singurele momente de "tensiune" din casa sunt atunci cand are meci echipa lui de fotbal favorita - Rapidul, scrie Cancan.

A trait 23 de ani cu un glont in cap. Un barbat din China a trait timp de 23 de ani cu un glont in cap fara sa stie. El s-a dus la spital, acuzand dureri de cap si crize repetate de epilepsie. Medicii i-au facut o radiografie si astfel au vazut glontul, pe care l-au indepartat cu succes pe cale chirurgicala, scrie Libertatea.ro.

Doi sori, pe cerul Clujului, in Saptamana Mare. Un fenomen spectaculos a fost imortalizat, zilele trecute, de fotograful Daniel Rus, pe cerul Clujului. "Intr-o dimineata, cand ma indreptam spre munca, am observat pe cerul Clujului doua bile mari de foc", a scris fotograful pe blogul sau. Fenomene similare au mai fost semnalate si in alte parti ale globului. Ultima data, doi sori au fost fotografiati in China, la mai putin de o saptamana dupa explozia solara din luna martie, scrie Click.ro.

Termitele au mancat 222.000 $ aflati intr-un seif al bancii. Bugetul unei banci din India a fost ros serios, la propriu. 10 milioane de rupii, in bancnote, echivalentul a 222.000 de dolari americani, au disparut pur si simplu, din cauza unei armate de termite. Desi banii se aflau intr-o cutie de otel, insectele au intrat cumva acolo si au facut o paguba insemnata. In trecut, sediul respectiv al bancii a mai avut probleme asemanatoare. Acte si mobilier au fost feluri de mancare pentru termite, scrie Cancan.

Au carat pe umeri o cruce de 100 de kilograme. Sute de credinciosi hunedoreni au luat parte, ieri, la procesiunea religioasa "Drumul Crucii" din Valea Jiului. Organizat anual in Vinerea Mare, pelerinajul este cel mai lung din lume, desfasurandu-se pe un traseu de peste 10 kilometri. Crucea cantareste o suta de kilograme, iar pe parcursul anului se pastreaza in schitul Straja, scrie Click.