Toate oile albe au fatat miei negri. Un cuplu de fermieri, Sally Du Toit, in varsta de 39 de ani, si sotul ei, Jacob, in varsta de 29 de ani, din localitatea britanica Royston, a avut parte de o surpriza de proportii. Toate cele 37 de oi din turma lor au adus pe lume miei. Pana aici, nimic ciudat, insa toate oile sunt albe, in timp ce mieii fatati, 60 la numar, sunt toti de culoare neagra. "Am fost de-a dreptul socati si nici acum nu putem intelege ce s-a intamplat. Si este cu atat mai ciudat cu cat berbecul cu care oile au fost imperecheate este tot de culoare alba", a explicat Jacob Du Toit, proprietarul animalelor, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Biciclisti in pielea goala, o modalitate de promovare a turismului romanesc. Cei mai nonconformisti romani sunt asteptati luni, 2 mai, la un eveniment ce starneste controverse si totodata interes in intreaga lume. "Bike Smut" debuteaza in Romania la initiativa unor americani, care asteapta biciclisti dezbracati si amatori ai nudismului la un cursa inedita. Membrii grupului "Bike Smut" din Portland, statul Oregon, au trecut Atlanticul, ca sa afle parerea europenilor despre sex, femei si erotism, in general. Cursa in pielea goala va avea loc in Bucuresti, iar filmul ce va fi realizat cu aceasta ocazie va fi prezentat in cateva capitale europene, precum Berlin, Viena, Atena, Budapesta, Londra si Istanbul, scrie Click.

Au scapat ca prin minune de valul urias. Doua tinere din oraselul Castlerock, Irlanda de Nord, au iesit la plimbare pe malul marii. Ceea ce trebuia sa fie o promenada linistita pe un ponton s-a transformat intr-o adevarata aventura pentru cele doua fete. Pe langa vantul puternic, la un moment dat s-a format un val puternic, care cu siguranta le-ar fi luat pe sus pe tinerele irlandeze. Din fericire, acestea au avut norocul sa se afle in apropierea unui pilon, de care s-au agatat strans, in ultimul moment, reusind sa nu fie luate pe sus de valul urias. Ude fleasca, dar in viata, imediat dupa ce valul s-a retras, fetele au luat-o la fuga pe ponton, grabindu-se sa evadeze din zona de pericol, scrie Cancan.

A inventat periuta de dinti cu manivela. Marian Ivan (56 de ani) din Buzau a inventat o periuta de dinti care sa fie la indemana tuturor. "Rotirea este secretul periutei si i-am aplicat un maner, o manivela si un tubulet pe corpul periutei, care ii da mobilitatea. Acum ii lipsesc doar perii, care vor fi dispusi circular, in fabrica", explica Marian Ivan, care si-a inregistrat deja inventia la OSIM. Medicii stomatologi spun despre periuta cu manivela ca are si avantaje, si dezavantaje, scrie Click.

Au cumparat un peste de 42 de kilograme. Mai multi bucatari britanici, angajati ai hotelului St. Moritz din Trebetherick, s-au pozat alaturi de un peste halibut gigant. Acesta cantareste 42 de kilograme si a fost cumparat de ei imediat dupa ce acesta a fost pescuit la Padstow, in Cornwall, contra sumei de 531 de lire sterline. "Este un adevarat monstru, cel mai mare peste de acest fel pe care l-am vazut vreodata", a spus bucatarul-sef James O'Connor. Din halibutul cu pricina vor fi hranite peste 125 de persoane, dupa cum sustin bucatarii de la St. Moritz Hotel. Halibutul este considerat un peste sacru si era consumat doar cu ocazia sarbatorilor religioase in Evul Mediu, scrie Cancan.

Si-au inceput petrecerea in Vama Veche cu sex frenetic in vazul lumii. Cei care au ajuns cu doua zile mai devreme de 1 Mai in Vama Veche au inceput deja petrecerea. Unora, dupa cateva beri, li s-a incins sangele si nu au mai tinut cont ca zona este impanzita de turisti. Au trecut la... fapte! In aceasta seara, la intrare in Vama Veche, chiar daca soarele nu se ascunsese inca printre nori, doi tineri nu s-au sfiit sa isi arate dragostea unul fata de celalalt. S-au spirjinit de un mal, in picioare, cu pantalonii in jurul gleznelor, dar imbracati in partea de sus, au trecut la sex frenetic. Ba se clatinau, ba pozitia le punea dificultati, dar nu s-au lasat. Nici macar faptul ca erau priviti, de unii cu amuzament, de altii cu revolta, nu i-a deranjat, scrie Click.