Un hot a ramas cu pantalonii in vine, dar n-a renuntat la prada furata. Barbatul a ramas fara pantaloni in timp ce fura dintr-un magazin de electronice. Un hot din SUA a ramas fara pantaloni in timp ce dadea o lovitura la un magazin de electronice, impreuna cu doua femei. Barbatul a insfacat un monitor urias si a luat-o la fuga prin geamul pe care il sparsese. Atunci cand i-au cazut pantalonii in vine, hotul nu a abandonat prada si a fugit mai departe, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Traieste ca pe vremea comunismului. Timisoreanul Silviu Trufas este adept al ideologiei comuniste si colectioneaza obiecte de dinainte de 1989. In varsta de 24 de ani, timisoreanul Silviu Trufas este unul dintre putinii "tovarasi" care mai poarta cu placere cravata de pionier. Tanarul are un hobby inedit, mostenit de la parinti, care s-a concretizat in colectionarea de obiecte comuniste. "Pot spune ca sunt unul dintre putinii oameni care stiu cum sa se intoarca inapoi in timp", spune Silviu. Si cand iese la iarba verde cu prietenii, acesta se deplaseaza cu o Dacie din 1964. Atmosfera este cu atat mai placuta cu cat el si amicul sau asculta muzica la un radio antic, care mai exista in doar cateva case din Romania, scrie Click.

Doua tipe fac lucruri la care n-ai curaj sa te uiti pe o bicicleta. Germancele au uimit spectatorii prin niste miscari unice cu ajutorul bicicletelor. Cele doua fete au reprezentat Germania in cadrul unui concurs. Ele s-a urcat pe biciclete si au facut o demonstratie spectaculoasa. Fetele au mers intr-o singura roata, cu spatele sau in picioare. Mai mult decat atat germancele au facut si acrobatii pe o singura bicicleta, scrie Cancan.

Romanian Quiz: Cum arata Satana? Se imbraca la mall? Locuitorii unui sat din Prahova au explicat cine este si cum arata cel de care toti credinciosii se tem: Satana. Descrierile sunt care mai de care mai colorate si amuzante! "Cum arata Satana?", aceasta este intrebarea care i-a "animat" pe satenii prahoveni din imaginile de mai jos. Site-ul Vaxpopuli, care a realizat "sondajul", scrie ca "Intrebarea trebuia pusa, mai ales ca nu existau dovezi clare in legatura cu acest subiect. Se imbraca la costum? Bantuie in blugi? Prefera pijamalele? Cum arata coada aia pe care am inteles ca si-o tot baga? Evident ca am apelat la niste specialisti in domeniu". Ceea ce se presupunea ca ar fi o intrebare simpla, s-a dovedit a fi de fapt una foarte complexa. Si asta fiindca la finalul reportajului nu s-a stabilit un profil exact al Necuratului, scrie Click.

"Million Dollar Baby" chiar exista! Uite cum boxeaza o mexicanca de doar 7 ani. Fetita boxeaza ca un adevarat profesionist cu antrenorul sau. In cadrul unui antrenament de box, o fetita face o demonstratie spectaculoasa in fata antrenorului sau. Fara a tine cont de varsta, fetita se lupta ca un adevarat profesionist. Ea reuseste sa bareze toti pumnii barbatului si chiar sa-i aplice cateva lovituri, scrie Cancan.

Razie la bordel. S-a cocotat in pielea goala pe bloc ca sa scape de politisti. Ce nu face panica din oameni! Un cetatean din Changchun, provincia chineza Jilin, a demonstrat lumii intregi ca disperarea poate transforma pe oricine intr-un veritabil Superman. Prins la tarfe, barbatul s-a cocotat pe burlan, in pielea goala, pana pe acoperisul unui bloc de 5 etaje, sa scape de politisti. "Sase, a venit garda!", a fost semnalul de alarma dat in bordelul din oraselul chinez Changchun. Cele 20 de prostituate venite din intreaga Asie si clientii lor au sarit ca arsi. Fetele, care se aflau la ultimul etaj, au suit repede scarile si au luat-o la fuga, scrie Click.