Cel mai lung trabuc din lume, rulat manual de un cubanez. Cubanezul Jose Castelar, cunoscut sub numele de Cueto, si-a adjudecat cel de-al cincilea record Guinness consecutiv pentru cel mai lung trabuc din lume, cu o havana rulata manual ce are o lungime de 81,8 metri, informeaza AFP. "Cuba este tara celor mai bune trabucuri din lume si, atat timp cat traieste Cueto, cel mai lung trabuc din lume va ramane cubanez", a declarat Jose Castelar, prezentandu-si trabucul lung de 81,8 metri in cadrul Salonului de turism de la Havana.La 67 de ani, Cueto a spus ca se pregateste deja pentru urmatorul lui record, care va consta intr-un trabuc rulat tot manual si care va avea o lungime de 100 de metri, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Despagubiri de 12 milioane de dolari de la un sot care nu si-a indeplinit sarcinile conjugale. Un barbat din Dubai a fost dat in judecata de sotia sa, care pretinde despagubiri de 12 milioane de dolari pentru durerea si suferinta sa, acuzandu-l ca nu si-a indeplinit sarcinile conjugale. Femeia, a carui nationalitate nu a fost dezvaluita, a spus, instantei din Dubai, ca ea si sotul sau nu au avut relatii sexuale in primele patru luni de casatorie (care a avut loc in 2008), adaugand ca barbatul a descoperit mai tarziu ca sufera de disfunctie erectila, scrie Cancan.

Diavolul se imbraca de la Prada si preotii de la Armani. Giorgio Armani a creat o linie vestimentara pentru episcopii unei biserici de pe insula mediteraneana Pantelleria, unde creatorul de moda are o casa de vacanta, scrie Telegraph. Primul care a purtat haine de firma a fost Domenico Mogavero, episcopul bisericii Mazara del Vallo. Acesta si-a etalat vesmintele Armani in aceasta saptamana, la slujba de sfintire a noii biserici. El a purtat mitra (acoperamant pentru cap) si o haina stralucitoare, brodata cu motive specifice insulei din apropierea Siciliei: stele de mare, scoici si ramuri de maslin. Giorgio Armani (76 de ani), al patrulea cel mai bogat italian, cu o avere estimata la 4,7 miliarde de euro, este legat afectiv de locuitorii micutei insule. De altfel, numele sau de familie provine de la un vulcan stins, aflat pe Pantelleria, scrie Gandul.

Violata de fiu pentru ca era prea sexy. Vasile Dobreanu, de 32 ani, din Voinesti-Iasi, si-a violat in urma cu o luna mama pentru ca, beat fiind, i s-a parut foarte sexy. El a declarat ca a profitat de faptul ca femeia avea pantalonii rupti intre picioare si nu purta chiloti. Initial, barbatul si-a batut mama si a trantit-o la pamant. In timp ce femeia incerca sa se ridice de jos, fiul i-a vazut pantalonii rupti. "El spune ca l-am provocat, pentru ca nu aveam chiloti pe mine. Noi suntem saraci aici si eu nu prea port lenjerie. Aveam pantaloni pe mine, dar erau rupti in zona aia...", a spus Valerica Dobreanu, de 57 de ani. Fiul sau a declarat ulterior politistilor ca era beat si nu stia ce face, scrie Cancan.

Hotul caruia i-au cazut pantalonii in mijlocul jafului. Un barbat a incercat sa jefuiasca un magazin de bauturi din SUA, in timp ce complicele lui il astepta afara, in masina, cu motorul pornit. Hotul iese in fuga din magazin insa ii cad pantalonii, in timp ce se indreapta spre masina, si cade pe burta. Bautura furata se risipeste pe jos, dar barbatul o abandoneaza si se urca in masina, informeaza Gandul.

Un traficant de droguri cu 12 degete a fost identificat dupa maini. Un barbat acuzat de trafic de droguri a fost identificat de catre politisti dupa un defect rar din nastere: acesta are sase degete la fiecare mana. Politia din Santa Catarina, sudul statului Brazilia, a declarat ca mainile barbatului au reprezentat cheia pentru captarea omul cautat, potrivit The Telegraph. "Aveam indicatii ca el era, dar pentru ca barbatul a prezentat actul de identitate al fratelui sau, nu aveam nicio dovada solida ca el este cel pe care il cautam", a declarat comisarul Enio de Oliveira Matos, scrie Click.

Superman a renuntat la cetatenia americana. Superman, unul dintre cei mai emblematici super-eroi americani, i-a infuriat pe conservatorii din Statele Unite prin decizia lui, prezentata intr-un volum de benzi desenate, de a renunta la cetatenia americana pentru a deveni "cetatean al lumii", informeaza AFP. Eroul in costum albastru si capa rosie a provocat stupoare in randul cititorilor, in cel de-al 900-lea numar al revistei de benzi desenate in care apare, anuntandu-i pe conducatorii de la Casa Alba ca doreste sa devina cetatean al lumii. "Acesta este motivul pentru care intentionez sa ma adresez maine Natiunilor Unite pentru a le informa ca renunt la cetatenia americana. Dreptatea si justitia pentru America nu-mi mai sunt de ajuns", a declarat super-eroul. Integral in Gandul.

Uite cum se prostesc cativa barbati in toata firea, dupa ce se imbata. Este distractie mare cand ai cateva paharele la bord si incerci sa faci cateva miscari de care nu erai in stare nici la 20 de ani. Ce sa mai zicem acum, cand ai peste 45? Cativa barbati s-au distrat de minune la un gratar si "un paharel". Atunci cand paharele s-au inmultit, si dansul s-a intetit. Oamenii in toata firea au inceput sa se rupa in figuri, evident, intr-o maniera stangace. Cei mai curajosi au incercat sa faca roata si au aterizat pe sol, iar altii au vrut sa fie spontani si inventeze pe loc cateva miscari, scrie Click.

Farmville devine realitate: o organizatie britanica lasa o ferma de 485 de hectare pe mana internautilor. Farmville este atat de popular datorita deciziilor pe viata si pe moarte pe care trebuie sa le ia utilizatorii: daca sa cultive banane sau cannabis, sa creasca vaci roz sau testoase patate... Acestea sunt deciziile-cheie care tin cu sufletul la gura 62 de milioane de utilizatori, scrie Daily Mail. In curand, insa, Farmville s-ar putea transforma in realitate. Asta pentru ca National Trust, o organizatie britanica de conservare a mediului si a patrimoniului din Anglia, Scotia si Irlanda de Nord, cauta zece mii de "fermieri" pentru un experiment online. Acestia vor fi nevoiti sa ia, de la distanta, decizii care vor afecta animale reale, de la ferma din Wimpole (Anglia), intr-un experiment numit MyFarm, scrie Gandul.