Vezi cum vorbeste un caine. 14 milioane de oameni s-au uitat la acest video. Un caine care raspunde oricarei afirmatii a stapanului face senzatie pe youtube. Viralul a adunat 14 milioane de vizualizari in doua saptamani. Stapanul vorbeste despre mancare si despre diferite alimente aflate in frigider, pe care le-ar fi mancat ori i le-a dat pisicii - de la sirop de artar, la carne de pui si branza. La fiecare afirmatie a stapanului, patrupedul reactioneaza printr-un marait care imita vorbitul uman. Editarea este atat de buna incat patrupedul parca vorbeste cu adevarat despre un subiect favorit al cainilor - mancarea, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un traficant de droguri mexican avea 200 de milioane de dolari cash in dormitor. Uite cum arata teancurile cu atatia bani! Un traficant de droguri chinez, care a capatat cetatenia mexicana, avea teancuri de bani acasa. Autoritatile au confiscat 205 milioane de dolari cash in casa in care locuia si pe care le folosea pentru a santaja guvernul mexican. In acest moment, barbatul se afla in New York, unde sta ascuns, pentru a nu da socoteala pentru faptele sale, scrie Cancan.

Un cartel de droguri mexican si-a construit tanc. Vezi cum arata "El Monstruo 2011". Conflictele dintre guvernul mexican si cartelurile de droguri din nordul tarii dureaza de mai bine de patru ani si jumatate, iar in acest timp traficantii si-au construit tancuri, precum cel poreclit " El Monstruo 2011". Cartelurile de droguri din America de Sud s-au dovedit intotdeauna ingenioase in ceea ce priveste mijloacele de transport, asa cum o dovedeste si construirea unui submarin in jungla columbiana destinat traficului de droguri. Rolul lui "El Monstruo 2011" este insa altul. Vehiculul este raspunsul paramilitar al traficantilor la inasprirea masurilor luate impotriva cartelurilor de guvernul mexican, noteaza Jalopnik.com. "El Monstruo 2011", cu o capacitate de 12 persoane si o viteza de maxim 110 km/h, a fost capturat acum doua saptamani in urma unui schimb de focuri, scrie Gandul.

Un chinez revolutioneaza tabla inmultirii. Uite cum poti sa inmultesti si tu numere mari si sa afli imediat rezultatul. Un chinez a dezvoltat un sistem care te ajuta sa rezolvi imediat inmultiri cu numere. Barbatul se foloseste de linii pentru a transcrie numerele pe care trebuie sa le inmultesti, pe care le deseneaza pe o foaie de hartie, scrie Cancan.

Cu vibratorul asta iti satisfaci iubita de la 10 m. Vibratoare cu telecomanda sau in forma de ratusca si inele pentru penis, cu vibrator, sunt jucariile erotice la moda in 2011. La Sala Polivalenta din Capitala s-a deschis ieri targul industriei pornografice din Romania. Tehnica si precizie, asa pot fi caracterizate bijuteriile sexuale expuse la targ, de cele mai mari sexshop-uri din tara. "Nici nu stiti ce puteti face daca manuiti acest aparat ", ne declara Alex Puscasu, in timp ce ne arata un vibrator cu comanda wireless. Scula poate fi manuita de la o distanta de 10 metri. In mod obisnuit, produsul costa 400 de lei, dar Alex ne spune ca la targ poate fi procurat cu doar 300 de lei. Un sexshop din Germania expune inele-vibratoare "stereo", scrie Click.

Mai tari decat Nadal si Federer. Cei mai smecheri tenismeni din lume, fac lucruri inimaginabile cu rachetele. Rafael Nadal si Roger Federer sunt deja istorie! Acesti tenismeni le dau clasa in orice moment, facand lucruri pe care nici nu indrazneai sa ti le imaginezi. Jongleriile si figurile facute de tinerii din imagini te lasa cu gura cascata indiferent daca iti place sau nu tenisul, scrie Cancan.

Face margele din copane de pui si fudulii de taur. Designerul de bijuterii Adrian Haiduc (30 de ani) vrea sa rupa gura targului cu prima colectie de bijuterii din carne realizata in Romania. Inspirat de celebra Lady GaGa care a socat la MTV Video Music Awards cu rochia ei din carne cruda, el va merge vineri la abator, va cumpara cateva kilograme de copane de pui sau fudulii de taur si va face din ele cercei si coliere. "Aceste bijuterii sunt perisabile, nu pot tine carnea mai mult de o zi pentru ca se impute. Vineri de dimineata merg la abator de unde iau carne si ma apuc de ele. Prezentarea e seara si singura mea rugaminte este sa nu fie caini sau pisici in sala. Evident, ideea mi-a venit de la Lady GaGa. M-am gandit ca la rochia de carne s-ar potrivi si niste bijuterii din acelasi material", ne-a declarat Haiduc, scrie Click.