Michelangelo britanic - un barbat si-a pictat tot interiorul casei cu imagini din Capela Sixtina. Un britanic din Brighton a pictat timp de opt ani toti peretii casei cu imagini din Capela Sixtina, scrie Daily Mail. Barbatul nu este nici macar proprietar, casa fiind inchiriata pentru 86 de lire sterline pe saptamana. Toti peretii si toate tavanele din casa sunt acoperite de imagini cu Iisus Hristos, Fecioara Maria sau ingeri pictati in stil renascentist. Robert Burns are 63 de ani si timp de 15 ani a fost decorator de interior. Este casatorit cu Linda Burns (55 de ani), iar impreuna au patru copii. "Am petrecut 15 ani din viata vopsind peretii camerelor de zi a oamenilor in aceeasi nunata de rozaliu. Si o maimuta poate sa invete sa fie decorator. Eu am simtit nevoia de o schimbare, un mediu mai creativ. Intr-o zi am vazut cateva fotografii cu Vaticanul din Roma si m-am gandit ca pot si eu sa pictez asa ceva. Dupa ce am luat decizia asta nu am mai dat inapoi", spune Burns, citat de Daily Mail. Din pacate, imaginile sunt pictate direct pe tencuiala, iar familia nu poate sa le ia daca se muta si nici nu isi permit sa cumpere casa, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Premiera mondiala pe Lacul Techirghiol: un tanar s-a dat cu placa legat de tren. Angajatii CFR de la Eforie Nord au avut parte, zilele trecute, de o solicitare neobisnuita. David Zuur, campion mondial la wakeboarding, i-a rugat sa il traga cu trenul in timp ce el se da cu placa pe lac. Olandezul Duncan Zuur, vicecampionul mondial la wakeboarding, a reusit cu greu sa ii convinga pe impiegatii de miscare de la CFR sa il traga cu trenul. Angajatii cailor ferate au aprobat in cele din urma bizara solicitare. Aventura a avut loc pe linia de cale ferata dintre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, langa Lacul Techirghiol. "Sunt foarte fericit ca am avut sansa sa fiu primul sportiv din lume care sa faca wakeboarding tras de un tren. A fost o experienta unica, plina de adrenalina si inedit. Daca as mai avea ocazia, as mai face-o o data", a spus Duncan Zuur dupa ce a ajuns la mal, scrie Cancan.

O jurnalista TV care filma un material despre drepturile animalelor, "agresata" de o camila atrasa de parul femeii. O jurnalista de la o televiziune din SUA ce realiza un material despre drepturile animalelor a fost "agresata" intr-un padoc de o camila atrasa de podoaba capilara a ziaristei. O jurnalista de la o televiziune din SUA, ce realiza un material filmat despre drepturile animalelor, a fost "agresata" intr-un padoc de o camila atrasa de podoaba capilara a ziaristei. Animalul se afla in cadrul cameramanului, care a surprins camila in timp ce se apropia incet de capul jurnalistei apucand-o de par, anunta Daily Mail. Reporterul NBC12, Tara Morgan, filma un reportaj despre abuzurile impotriva animalelor cand animalul infometat s-a aplecat deasupra ei, i-a mirosit parul si a inceput sa il mestece. Morgan s-a panicat si i-a strigat cameramanului sa o ajute, scrie Gandul.

Are costum din 10.000 de piese Lego. Migala. Un pusti din New York, in varsta de 15 ani, si-a facut singur-singurel un costum SF din piese Lego. Ben Caulkins a folosit 10.000 de astfel de piese, pe care le-a asamblat in sase luni. Pentru realizarea costumului, care este flexibil, in ciuda faptului ca este facut din cuburi Lego, Ben a cheltuit 1.000 de dolari, scrie Cancan.

Un lugojean a fost amendat pentru o fotografie postata pe Facebook. Vezi imaginea pentru care a platit 500 de lei. Un tanar de 21 de ani din Lugoj a fost amendat cu 500 de lei dupa ce a postat pe reteaua de socializare Facebook o fotografie in care aparea cocotat pe capota unei masini de politie. Tanarul a fost usor de identificat dupa datele de contact care erau postate la profilul sau, relateaza Lugojonline.ro. Imaginea respectiva era insotita si de o explicatie foto care reprezenta un mesaj vulgar adresat institutiei de politie din localitate. Pentru fapta sa, lugojeanul a fost acuzat de savarsirea de fapte, acte sau gesturi obscene in public si a fost amendat cu 500 de lei, scrie Gandul.

Pustiul-magnet tine pe piept 25 de kg. La 6 ani, Ivan Stoiljkovic a socat intreaga lume cu puterile sale. Ivan Stoiljkovic, un pusti de sase ani din Koprivnica, Croatia, a facut senzatie in lumea intreaga datorita unei capacitati ce lasa masca lumea de pretutindeni. Corpul lui atrage obiecte metalice si este capabil sa sustina o greutate de 25 de kilograme de obiecte metalice diverse, de la linguri si furculite, pana la telefonul mobil si tigai. "Eu nu am nici o problema sa tin pe corp obiecte metalice, dar in cele din urma obosesc" - spune Ivan, care a primit porecla "Magnetul", scrie Click.