O fi si ea buna la sex oral? Uite ce poate sa faca o super gagica cu limba despicata in doua. Toti au nebuniile lor, dar parca fata din acest videoclip le intrece pe toate. Domnisoara din imagini a vrut sa fie cat mai "cool" si pentru asta si-a despicat limba in doua. Pentru a fi sigura ca imaginea si talentul ei nu trec neobservate, fata si-a facut un "filmulet de prezentare" in care isi expune calitatile. Cum nu era de ajuns sa fie considerata ciudata, pustoaica a decis sa starneasca si imaginatia sexuala a barbatilor. Le-a aratat acestora cam ce ar putea sa faca cu limba in timpul unei partide de sex oral. Crezi ca se pricepe?, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cel mai tanar sofer prins beat la volan are doar 9 ani. Performanta greu de egalat pentru englezi dupa ce un copil in varsta de doar noua ani a fost prins de politisti in stare de ebrietate, conducand o masina. Potrivit site-ului stirileprotv.ro, copilul a fost eliberat dupa ce a fost dus la sectie si identificat, pentru ca la aceasta varsta nu poate raspunde penal pentru faptele sale, anunta Libertatea.

Distractie de dementi! Un dobitoc se crede peste si se zbate pe trotuar intr-o balta. Cand oamenii se plictisesc gasesc tot felul de activitati care sa ii bine dispuna. Asa se intampla si cu tinerii surprinsi in aceste imagini. Un baiat a tinut sa isi faca amicii sa rada. El s-a pus pe trotuar si a inceput sa imite un peste care se zbatea pe mal. Omul a vrut ca povestea sa para cat mai realista si s-a balacit intr-o balta formata de ploaie. Ce-i drept, el a reusit sa ii amuze copios pe cei care il filmau. Acestia ii dadeau si indicatii despre animalul care trebuie sa il imite, informeaza Cancan.

A mancat 25.000 de sandvisuri "Big Mac". Americanul Don Groske a sarbatorit ieri unul dintre cele mai importante momente din viata sa. El a mancat Big Mac-ul cu numarul 25.000. Americanul de 57 de ani a ales ziua de ieri pentru ca atunci s-au implinit 39 de ani de cand a mancat primul Big Mac din viata lui. El a respectat pana si ora la care atunci a muscat dintr-un Big Mac, si anume ora 15.00. Chiar daca nu este unul dintre cele mai sanatoase produse din lume, sandvisul nu i-a provocat gurmandului probleme de sanatate. Analizele lui arata perfect normal, iar colesterolul nu are deloc valori peste limita. Singurele care s-au dat peste cap sunt papilele gustative, dar asta nu-l impiedica sa manance cat poate de des hamburgerul de care a devenit dependent, scrie Click.

Obsesia Facebook, dusa la extrem! Un cuplu si-a botezat fetita "Like". Lior si Vardit Adler voiau un nume unic pentru fetita lor. Drept urmare, micuta a fost botezata "Like" exact ca functia de pe Facebook. "Vroiam ceva unicat. La inceput ma inspiram din nume chinezesti si chiar ajunsese sa-mi placa Qing Yu Lang. Dar pana la urma, sotiei mele i-a cazut cu tronc Like. Am foarte putini prieteni pe Facebook, cam 120. Pana in momentul de fata, doar 50 de persoane i-au dat "like" lui Like", a marturisit taticul Lior Adler. Cei doi israelieni mai au doua fetite, botezate Dvash, echivalentul denumirii "miere" in limba ebraica si Pie (placinta), anunta Cancan.

La numai 4 ani conduce singur dubita tatalui sau. Un pusti de patru ani din India este un sofer priceput, care nu are nevoie de indicatiile numanui, descurcandu-se foarte bine in trafic. Kathiresh l-a intrebat pe tatal sau daca poate sa ii conduca masina. Barbatul l-a pus la volan si a inceput sa ii dea lectii de sofat. "Dupa 29 de zile a inceput sa conduca exact ca un sofer profesionist", spune tatal baietelului, care se descurca ireprosabil la volan si are la activ 32 de kilometri. Cand se face mare vrea sa devina sofer de Formula 1, informeaza Libertatea.