Un barbat din Salaj a intrat in Guinness World Records pentru cele mai multe scrisori primite. Cine i-a scris. Un barbat din judetul Salaj, Gabriel Antoniu Lavrincic, a stabilit recordul mondial pentru cele mai multe scrisori primite - 22.018 bucati, reprezentantii Guinness World Records emitand pe numele sau o diploma pentru numeroasele scrisori care i-au fost trimise de copii din URSS, intre 1987-1991. Gabriel Antoniu Lavrincic, care este directorul Compartimentului comert - export in cadrul unei companii producatoare de mobilier de lux, a declarat, miercuri, ca toata corespondenta personala care i-a adus un loc in Guinness World Records este primita de la mai multi copii-pionieri din URSS, in perioada 1987-1991, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cel mai mare bust din lume: Femeia ai carei sani cresc cu 25 mm pe luna. Chelsea Charmes, o dansatoare exotica din Stele Unite care si-a dorit sa aiba cei mai mari sani din lume, a devenit cunoscuta pentru bustul ei gigantic, dupa ce a ajuns sa poarte marimea 164XXX la sutien, in urma mai multor interventii chirurgicale de marire a sanilor, relateaza site-ul heatworld.com. Insa ceea ce tanara nu a stiut atunci cand si-a injectat in sani o substanta interzisa in Statele Unite a fost ca aceasta ar putea avea efecte secundare asupra corpului ei. Chelsea a ajuns sa nu isi mai poata controla marimea sanilor, care cresc incontinuu, cu aproximativ 25 de milimetri pe luna, din cauza substantei care i-a afectat tesutul mamar, potrivit b1.ro.

Ce este in mintea acestui om? Tocmai a mancat ieri Big Mac-ul cu numarul 25.000. Un american din Wisconsin a mancat ieri cel de-al 25.000-lea sandvici de la McDonald's, relateaza portalul gawke. Don Gorske, din oraselul Fond du Lac, sufera de tulburarea obsesiv-compulsiva. De aceea, el tine evidenta lucrurilor pe care le mananca si stie ca a cumparat primul Big Mac pe 17 mai 1972, la un restaurant McDonald's de pe Military Avenue, din Fond du Lac. El a hotarat sa-l manance si pe cel cu numarul 25.000 tot acolo. "O persoana ca mine nu se schimba prea mult", a explicat barbatul in varsta de 57 de ani, citat de Gandul.

Bataie ca intre golani in Parlamentul Ucrainei. Legislativul ucrainean a fost astazi scena unui act de violenta de neconceput intr-un stat european. Presedintele de sedinta Adam Martyniuk l-a strans de gat pe deputatul Oleg Lyashko. Conflictul a pornit de la solicitarea lui Lyashko de a lua cuvantul la tribuna. Fiind refuzat, acesta l-a numit pe Martyniuk "fariseu". Imediat, presedintele de sedinta a reactionat, l-a apucat pe Lyashko de gat si la trantit la podea, scrie Click.

Record pe piata bijuteriilor: cea mai scumpa tiara din lume vanduta cu 12,76 milioane de dolari. O tiara cu 11 smaralde in forma de para despre care se spune ca i-a apartinut Eugeniei, sotia imparatului Napoleon al III-lea, a fost achizitionata pentru suma record de 11,28 milioane de franci elvetieni (12,76 milioane de dolari) de un cumparator anonim, informeaza Reuters. Licitatia a fost organizata de casa Sotheby's, marti, la Geneva. Tiara cu smaralde si diamante, pe care printul german Guido Henckel von Donnersmarck a cumparat-o pentru cea de-a doua sotie a lui, Katharine, in jurul anului 1900, a fost evaluata de experti la un pret cuprins in intervalul 5-10 milioane de dolari, scrie Gandul.

Recordmenul recordurilor. Un american de 56 de ani, din New York, detine cele mai multe recorduri din lume, primul fiind inregistrat in anul 1979. Ashrita Furman apare in Cartea Recordurilor la categoria "cele mai multe recorduri detinute de o persoana simultan". Un american in varsta de 56 de ani si-a facut un scop in viata din a stabili si a dobori recorduri de tot felul. Ashrita Furman, din Brooklyn, New York, a reusit chiar performanta de a fi inscris in Cartea Recordurilor la categoria "cele mai multe recorduri detinute de o persoana simultan", potrivit revistei "Live Science". Ashrita Furman, managerul unui magazin de produse bio, a primit titlul de posesor al celor mai multe recorduri simultan la sfarsitul anului trecut. Dar asta nu l-a facut sa renunte la pasiunea pentru recorduri, asa ca, intre timp, si-a mai completat lista personala cu alte cateva performante. Ultimul succes al lui Furman a fost inregistrat pe 13 mai, cand americanul a stabilit recordul pentru cele mai multe lamai prinse in maini, intr-un minut, fiind legat la ochi, scrie Adevarul.