Cea mai scumpa sticla de lichior din lume. Bijutierul britanic Stuart Hughes a creat cea mai scumpa sticla de lichior din lume, Limoncello, care costa nici mai mult, nici mai putin de 30 de milioane de euro. Continutul acesteia este produs dupa o reteta inventata de Antica Distilleria Russo din Italia. Sticla respectiva are pe gat trei diamante neslefuite de 13 carate, in timp ce pe sticla in sine si pe eticheta se gasesc unele dintre cele mai rare diamante din lume, de 18,5 carate. Lichiorul Limoncello Lemon a fost comandat special de o bogatasa din Italia, care, insa, nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea. O a doua sticla si ultima isi asteapta cumparatorul. Bijutierul britanic care a realizat cea mai scumpa sticla de lichior din lume a mai realizat si un iPhone 4 decorat cu diamante, estimat la peste 8,5 milioane de euro, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a transformat garajul in sufragerie ca sa fie mai aproape de Ferrariul sau. Un barbat din Marea Britanie si-a transformat garajul intr-o camera de zi pentru masina lui - un Ferrari 355 Spider din 1996, relateaza Daily Mail. Jon Ryder a renovat singur incaperea din casa in care s-a mutat impreuna cu sotia sa. Garajul are o canapea, televizor, perdele si toate acesoriile care fac o atmosfera placuta. Ryder poate sa se relaxeze pe canapea admirandu-si Ferrari-ul si uitandu-se la televizor. "Sunt prorietarul acestei masini de mai bine de trei ani si nu imi vine sa cred. Zambesc in fiecare zi cu gandul la Ferrari-ul meu. Pentru mine este cea mai frumoasa piesa de arta italiana si are locul ei special amenajat la mine in casa", spune Jon Ryder, anunta Gandul.

Uaaa! S-a deschis bebe-discoteca! Ideea doctorilor de la o maternitate din Slovacia de a transforma incubatorul unde sunt cazati nou-nascutii intr-o discoteca s-a dovedit a fi un adevarat succes, informeaza Reuters. "Pentru a reduce socul trecerii dintr-o lume intrauterina, plina de pace si liniste, intr-una zgomotoasa, cu lumini si cu zgomote extrem de violente, le oferim bebelusilor posibilitatea de a asculta o muzica speciala pentru ei. Acest lucru estompeaza trauma venirii pe lume", a declarat doctorul Petr Josek, de la maternitatea Saga, din Kosice, Slovacia, informeaza Click.

O noua caracatita prezicatoare da pronosticul: Manchester United castiga Liga Campionilor. Caracatita germana Paul a facut senzatie in timpul Mondialului desfasurat in Africa de Sud, prezicand corect rezultatele mecilor, iar acum locul i-a fost luat de o caracatiti spaniola, Iker. Cefalopodul a ales, vineri, formatia Manchester United drept castigatoare a finalei Ligii Campionilor, in dauna catalanilor, dupa ce "s-a gandit" aproximativ 20 de minute. Caracatita de 16 kilograme se afla la acvariul Sealife din Benalmadena (sudul Spaniei) si a fost adusa din Oceanul Pacific. ker a devenit aproape la fel de celebra ca si molusca Paul, insa spre deosebire de aceasta, care a avut 10% predictii corecte, caracatita spaniola s-a "impiedicat", scrie Libertatea.

I-au supt sangele unui prieten sangele. Doi tineri din Noua Zeelanda, beti morti, au atacat un amic alaturi de care au petrecut. L-au muscat de gat, piept si brate si apoi i-au supt sangele. James Orr si Xenia Borichevsky, ambii in varsta de 19 ani, au fost la o petrecere in localitatea Hataitai, din Noua zeelanda, unde au consumat cantitati mari de alcool. La un moment dat, cei doi le-au spus celorlalti ca pleaca sa mai cumpere bautura si l-au luat cu ei si pe prietenul in casa caruia petreceau. Pe drum, intr-o zona izolata, James si Xenia l-au imobilizat pe amicul lor si apoi l-au atacat brutal. L-au muscat de nenumarate ori de gat, piept si brate si i-au supt sangele, asa cum fac vampirii, anunta Cancan.

Un american si-a construit in pivnita casei un avion in marime naturala. Cum l-a scos de acolo. Un american din Pennsylvania si-a daramat un perete din propria casa pentru a-si putea scoate avionul pe care l-a asamblat la subsolul casei. Dan Reeves a lucrat timp de noua ani la montarea pieselor avionului pe care le-a primit prin posta, anunta Daily Mail. Barbatul a declarat pentru o televiziune locala ca nu stia ca avionul va fi atat de mare incat nu il va mai putea scoate din pivnita casei. Neavand ce sa faca, Reeves a decis ca trebuie sa darame un perete pentru a-si scoate la lumina creatia. Barbatul a organizat chiar si o mica petrecere cu ocazia scoaterii din pivnita a avionului de doua locuri la care a lucrat atata vreme, informeaza Gandul.

Ziua - manastire, seara - dans la bara. Celebra manastire Sfanta Cruce, din Roma, a fost inchisa la ordinul Papei, dupa ce in incinta ei aveau loc dansuri la bara facute de fete imbracate, sumar, in calugarite. Asezamantul religios s-a transformat intr-un fel de bar de noapte, unde invitatii erau adusi, seara, cu limuzina la scara sa asiste la spectacolele sexy puse in scena de o fosta stripteuza. In reprezentatia ei, Anna Nobili, care spune ca isi foloseste dansul ca forma de rugaciune, se taraste prin fata altarului cu un crucifix si executa figuri folosite in dansul la bara, scrie Click.