O vecina de cosmar. Si-a spionat timp de trei ani, zi si noapte, vecinul si a fost premiata pentru asta. Deranjata de faptul ca vecinul ei e zgomotos, o britanica si-a notat timp de trei ani toate activitatile facute zi de zi de acesta. Notitele femeii i-au convins pe judecatorii englezi sa ia masuri si pe politistii locali sa-i acorde acesteia titlul de colaborator al anului in misiunile de "supraveghere a vecinilor"("Neighbourhood Watch"). Pauline Palmer, o femeie de 71 de ani din oraselul Colchester, situat in nord-estul Angliei, a adunat suficiente informatii pentru ca vecinul ei, Brian Collins (51 de ani), sa fie amendat pentru zgomotul deranjant pe care l-a produs zilnic si prin care isi agasa vecinii, scrie Daily Mail. Hotarata sa faca liniste, septuagenara a tinut un "jurnal extraordinar de detaliat" din decembrie 2006 pana in septembrie 2009. Femeia nu a omis sa mentioneze toate escapadele vecinului mai tanar, cum ar fi baile pe care acesta le facea in jacuzzi alaturi de mai multe femei si partidele de sex din dormitor, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a tunat masina cu 20.000 de euro. Ramona Rusu a cumparat acum patru ani un Ford Probe bun de casat si a facut din el o bijuterie. Cine a zis ca o masina te costa mai mult ca o nevasta, nu a gresit. S-au convins si cei care au venit la sfarsitul saptamanii la "Tuning Show" organizat in parcarea complexului Expo din Arad, sa vada bijuterii pe patru roti. Integral in Click.

L-a vandut pe Tom Jones cu 200 de dolari. O galerie de arta din America a cumparat de la o aradeanca un tablou din seminte intruchipandu-l pe Tom Jones. Realizatoarea a primit pe opera ei 200 de dolari.

Daniela Kovats a facut peste 40 de tablouri reprezentand actori de la Hollywood, toate din seminte. Mai nou, artista a inceput sa se bucure de apreciere si peste hotare, iar o galerie din America i-a cumparat o creatie. "Am semnat un contract cu compania Fine Art America, in baza caruia copiile tablourilor pot sa ajunga decoruri in filme si nu numai. Pana acum au fost interesati de tabloul cu Tom Jones, pe copia caruia am primit 200 de dolari", ne-a spus Daniela Kovats. In realizarea lucrarilor, ea foloseste seminte de in, mustar, mac, susan, mei, rapita sau orez si, in unele cazuri, strasuri, margelute si nisip colorat, scrie Cancan.

Artista la 4 ani: si-a deschis prima expozitie de pictura. O fetita de 4 ani din New York este deja o artista, in timp ce alti copii abia indraznesc sa viseze. Mai mult de atat, tablourile copilei se gasesc in prima expozitie a sa. Aelita Andre este cel mai tanar artist care a avut expuse noua din lucrarile sale in Galeria Agora din Manhattan. Picturile sale se vand deja cu 9.900 dolari fiecare. Angela Di Bello, directoarea galeriei, spune ca micuta si-a format deja un stil propriu, potrivit BBC. Parintii micutei artiste, Nikka Kalashnikova si Michael Andre, sunt si ei, la randul lor, artisti si sunt incantati ca fetita le calca pe urme, scrie Click.

Un barbat ar putea fi amendat pentru ca a platit o factura de 25 de dolari in 2.500 de monede. Un barbat din Statele Unite a primit o citatie in care este acuzat pentru conduita nepotrivita dupa ce si-a platit o factura medicala de 25 de dolari in 2.500 de monede, relateaza Huffington Post. Presa locala din Utah relateaza cum Jason West s-a dus la clinica Basin din Vernal pentru a achita o factura in valoare de 25 de dolari, cu care nu era de acord. El i-ar fi intrebat pe angajatii de acolo daca accepta cash si le-ar fi imprastiat 2.500 de penny pe tejghea, dupa care le-a cerut sa-i numere, potrivit declaratiei unui reprezentant al politiei, scrie Gandul.

Kayne West, "menage a trois" cu cadavre. Noul videoclip al rapper-ului american Kayne West a aparut in sfarsit pe internet. "Monster" se numeste noua piesa a cantaretului. Cu toate ca versiuni ale clipului au aparut pe net de acum cateva luni, abia acum a avut loc lansarea oficiala. In videoclip apar niste imagini tulburatoare cu rapper-ul intr-un menage a trois cu cadavrele unor femei, cu Jay-Z cantand despre femei moarte si cu Nicki Minaj in scene sado maso, scrie Click.