De cate ori poate sa pice din picioare un betiv imbracat la patru ace. Camerele de supraveghere din preajma hotelului Savoy din Londra l-au surprins pe un barbat in stare de ebrietate care se tot impiedica si pica pe strazi. Barbatul a fost dat afara de la un eveniment care se tinea la luxosul hotel de pe malul Tamisei, scrie The Sun. Barbatul, imbracat la patru ace, este surprins de cand paraseste cladirea si este urmarit de camerele de filmat pe strazi, tot picand din picioare si impiedicandu-se de orice ii iese in cale. Barbatul cade pe scari, se rostogoleste pe balustrada si se impiedica de orice bordura ii apare in cale, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

A aruncat zece mii de euro la gunoi. Un timisorean este mai bogat cu zece mii de euro, dupa ce o pensionara a aruncat la un tomberon o poseta cu bani. Femeia luase din casa si sacul cu gunoi si, in loc sa scape doar de el, a lasat in tomberon si geanta cu valuta. Pensionara, fost cadru universitar, urma sa puna la posta cei zece mii de euro, dupa ce fiul ei din Canada o sunase sa ii trimita urgent. Banii erau expediati de acesta de-a lungul timpului si acum avea nevoie de ei. Femeia nu a stat pe ganduri si a plecat sa-i depuna la primul oficiu. La iesirea din casa, insa, si-a amintit ca trebuie sa arunce si gunoiul. A luat sacul cu gunoi si geanta si, cand a ajuns in fata blocului, grabita fiind sa ajunga la taxi, a aruncat tot ce a avut in mana. "Cand am ajuns de la serviciu, am vazut-o pe vecina plangand si in pragul unei depresii. Am intrebat-o ce s-a intamplat si mi-a spus ca a aruncat la pubela zece mii de euro in acelasi timp cu punga cu gunoi, scrie Cancan.

Un politist din Filipine dirijeaza traficul in pasi de dans. Un politist rutier din Filipine a devenit "o adevarata senzatie a strazii" datorita felului spectaculos in care dirijeaza traficul si danseaza in acelasi timp. Agentul Ramiro se da in spectacol de fiecare data in fata pietonilor si a soferilor, iar soseaua din Manila este transformata intr-un adevarat ring de dans. Filipinezul sustine ca a reusit intotdeauna sa mentina ordinea in trafic si indicatiile sale nu i-au incurcat pe soferi, scrie Gandul.

Uite de ce iubesc femeile ursuletii de plus! O blonda bestiala "face sex" cu un urs roz cat ea de mare. O blonda incredibil de sexy si apetisanta a vrut neaparat sa fie protagonista unei casete cu continut explicit pentru adulti. Tanara, amatoare sa se afirme, s-a filmat in timp ce "face sex" cu un ursulet de plus roz. Imaginile sunt de-a dreptul ravasitoare, blonda oferind un spectacol cu totul si cu totul inedit. Ea face striptease, ramane in sanii goi in fata jucariei si chiar simuleaza o partida de sex incendiara. Probabil majoritatea femeilor care inca mai pastreaza jucarii de plus au ceva fantezii cu ele, scrie Cancan.

Cum au aparut doua penisuri uriase pe Google Maps. O farsa facuta in 2009 de mai multi elevi ai unui liceu din Noua Zeelanda a iesit acum la iveala, cu ajutorul Google Maps, scrie Gawker.com. Cine "survoleaza" zona de deasupra colegiului Fairfield, cu ajutorul programului Google Maps, va descoperi ca, in doua locuri din curtea institutiei, iarba este tunsa astfel incat sa semene cu doua organe sexuale masculine. David McQuoid, cel care a facut descoperirea, spune ca prima data a crezut ca este vorba despre o "uriasa opera de arta", ceea ce nu e neaparat departe de adevar, scrie Gandul.

Doi culturisti isi leaga prietenii de gantere si alearga cu ei prin sala de forta. Doi americani excentrici, innebuniti sa-si dezvolte masa musculara, au gasit o metoda iesita din comun pentru a se antrena eficient. Ei si-au chemat mai multi prieteni, foarte buni din cate se pare, i-au legat de gantere si au inceput sa alerge cu ei prin sala de forta. Din fericire nimeni nu s-a suparat ca a fost folosit pe post de greutate si toata isprava celor doi a fost pentru ei extrem de amuzanta, scrie Cancan.

Alice Cooper a vrut sa-l ucida pe Elvis Presley. "O voce imi spunea: Hai, omoara-l, vei ramane in istorie drept tipul care l-a ucis pe Elvis". Alice Cooper a marturisit ca a vrut sa-l impuste pe Elvis Presley pentru faima, insa s-a razgandit in ultimul moment, informeaza contactmusic.com. Autorul hitului "The School's Out" a fost invitat odata la hotelul din Las Vegas unde Elvis avea un apartament si spune ca si-a dat seama ca va fi o seara bizara de cand a urcat in lift, alaturi de actrita Liza Minnelli si starul porno Linda Lovelace. Cooper a ramas inmarmurit cand Elvis i-a aratat un pistol de colectie pe care il tinea intr-un dulap, la doar cateva minute dupa ce garzile de corp ale lui Presley il controlasera de arma. Intr-un moment de nebunie, a declarat Cooper pentru Daily Mail, a vrut sa-l ucida pe "regele rock 'n' roll-ului", doar pentru faima, dar Elvis a apucat pistolul din mana lui si l-a aruncat pe podea, scrie Gandul.

Si-a infipt in ea 3.200 de cercei. Americanca Staysha Randall, de 22 de ani, a reusit ieri sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce si-a pus pe tot corpul 3.200 de piercinguri. Tanara a facut acest lucru intr-un salon din Las Vegas in prezenta expertilor Guinness Book. Staysha a reusit aceasta performanta dintr-un singur foc ea neridicandu-se de pe masa de operatie timp de 12 ore. A vrut initial sa isi puna 3.600 de piercinguri, dar nu a reusit, scrie Click.

Oamenii cavernelor cultivau orez "modificat genetic" acum mai bine de 10.000 de ani. Un studiu realizat de un grup de cercetatori japonezi arata ca, inca de acum 10.000 de ani, oamenii cultivau orez modificat genetic, obtinut prin incrucisarea unor soiuri diferite ale plantei. Dr. Masanori Yamasaki si colegii sai de la Universitatea din Kobe (Japonia) au demonstrat ca oamenii din vechime selectau diferite soiuri de orez si le combinau semintele pentru a obtine o recolta mai buna. Rezultatele cercetarii au fost deja publicate in "Proceedings of the National Academy of Sciences". Descoperirea japonezilor a fost facuta dupa o analiza a genomului orezului salbatic si a doua subspecii ale acestuia, precizeaza Daily Mail. In urma unei analize, japonezii au demonstrat ca lungimea tulpinii s-a scurtat prin variatiile care au aparut la nivelul unei gene, numita SD1, aceasta fiind una dintre cele mai importante gene existente in culturile de orez din ultimii 50 de ani. In timp, mutatiile lui SD1 au dus la obtinerea unui orez cu tulpini mai scurte si mai rezistente, precum si la o productivitate mai mare de boabe, scrie Gandul.

Si-a tatuat pe brat 152 de prieteni de pe facebook. Daca va inchipuiati ca un telefon destept este cea mai buna varianta de a va lua prietenii de pe Facebook cu voi peste tot, mai ganditi-va. O femeie din Olanda si-a acoperit bratul drept cu un tatuaj special. Chestia asta cu Facebook-ul scapa usor, usor de sub control. Dependenta de aceasta retea sociala a lovit-o si pe Sussyj87, fata cu acest id pe youtube. Patru luni a mers aceasta la un salon de tatuaj pentru a-si inscriptiona poza de profil a amicilor ei de pe Facebook. Din fericire, olandeza are doar 152 de prieteni pe acest site de socializare, altfel cine stie ce s-ar fi intamplat, scrie Click.

Top 10 tari cu cel mai putin umor. Vezi cine ocupa primul loc. Germania s-a clasat pe primul loc intr-un sondaj international care a vizat identificarea tarilor care au cel mai putin umor, scrie the Telegraph. Mai mult de 30.000 de pesoane din 15 tari au participat la sondaj si au clasificat tarile cu cel mai putin simt al umorului. Marea Britanie, cu al sau celebru umor britanic s-a clasat tocmai pe locul patru. Se pare ca Monty Python, Blackadder, A Bit of Fry and Laurie sau Not the 9 o'clock news sau comedianti precum Rowan Atkinson (Mr. Bean), Stephen Fry, Hugh Laurie (Dr.House), Eddie Izzard sau John Cleese (Monty Python) nu sunt atat de cunoscuti in lume, scrie Gandul.