Si-a cerut iubita de sotie si a fost refuzat in fata a sute de oameni. In zona de restaurante dintr-un mall din Los Angeles trecatorii au surprins zilele trecute o cerere in casatorie cu final neasteptat. Desi suntem in secolul 21, un secol in care relatiile se desfasoara in graba si nu li se mai acorda importanta de alta data cand barbatii erau tandri, sinceri, si atenti la nevoile partenerei lor va prezentam un caz aparte, dovada ca astfel de barbati mai exista pe ici-colo. Un tanar, romantic incurabil, a facut numeroase eforturi pentru momentul cand avea sa-si ceara iubita de sotie: a ales inelul, si-a pregatit discursul, pe care l-a tot repetat, in fata oglinzii, a cautat o melodie potrivita marelui eveniment si a ales locatia ideala pentru clipa de neuitat. Integral in Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un pelican isi umple gusa cu o bautura racoritoare. Are numai apa in jurul lui, dar, devenind insetat, pelicanul din imagine a dat pe gat o sticla de suc. Simpatica pasare acvatica locuieste, impreuna cu alti pelicani, la Gradina Zoologica din Delhi, India. Ea a reusit sa puna ciocul pe sticla dupa ce un vizitator necivilizat a aruncat-o in apa, scrie Cancan.

Au protestat in sanii goi. Activistele din cadrul organizatiei de aparare a drepturilor femeii din Ucraina au protestat ieri in pielea goala in plin centrul Kievului. Conform site-ului oficial al organizatiei FEMEN, protestul a fost unul antiprostitutie. Tinerele care in viata de zi cu zi sunt studente si functionare publice au fost arestate si au platit amenzi simbolice de aproximativ 25 de euro pentru perturbarea ordinii publice. Ele au manifestat contra exploatarii femeilor pe perioada Campionatului Mondial din 2012, scrie Click.

A fost construita cea mai mare fantana de ciocolata din lume. Sortimente de ciocolata alba, neagra si obisnuita curg valuri-valuri din cea mai mare fantana de ciocolata din lume, instalata in celebrul cazinou Bellagio, din Las Vegas. Ea are peste opt metri inaltime si mai bine de doua tone de ciocolata. Impresionanta constructie a fost realizata de angajatii unei patiserii din Las Vegas, care au muncit pret de doi ani la ea. Fantana a intrat in Cartea Recordurilor la inceputul acestei luni, scrie Cancan.

Alice Cooper vrea pe scena pungi cu sange. Celebrul personaj negativ al muzicii rock va sustine un show horror pe 14 iunie la Bucuresti. Serpi, sange, instrumente de tortura si multe efecte speciale. Cam asa va arata concertul horror pe care rockerul de 63 de ani il va sustine in Capitala, saptamana viitoare. In timpul showului, Cooper va fi torturat de mai multe ori. De peste 40 de ani socheaza prin showurile sale, iar acum vine din nou in Romania. Celebrul rocker aduce saptamana viitoare la Bucuresti turneul "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns" si promite ca la sfarsitul concertului audienta va fi epuizata. Asta pentru ca, Cooper le pregateste numai "surprize". Pe scena va aparea purtand la gat un sarpe boa, iar la dispozitie va avea mai multi litri de sange artificial pe care si-l va turna pe el, scrie Click.

Imagini incredibile: rusii vopsesc iarba verde inainte de vizita lui Putin. Ca sa-l impresioneze pe Vladimir Putin, care va veni sa viziteze Saransk, un orasel de pe malul Volgai, autoritatile locale au luat o masura mai putin obisnuita - sa vopseasca iarba uscata cu vopsea verde pentru ca asezarea sa arate bine in ochii premierului rus. Locuitorii oraselului de 305.000 de suflete s-au apucat deja sa inverzeasca vegetatia cu pensula in mana. Mai mult, pana si fatadele caselor vor fi spoite in verde, relateaza Gandul.

Primarie din Anglia, trasa la raspundere pentru masurile anti-zombie. Robert Ainsley, locuitor al orasului Leicester, a solicitat primariei un raspuns la ingrijorarile pe care si le-a exprimat oficial in fata consiliului. Cetateanul a solicitat sa afle de urgenta care sunt masurile de protectie puse la dispozitie de autoritati in cazul unei invazii de zombie. "M-am uitat la foarte multe filme pe aceasta tema si e clar ca nu suntem deloc pregatiti in cazul unui atac. Consider ca trebuie sa luati masuri de urgenta in acest sens", a explicat Robert in cerere, scrie Click.