In pielea goala pe bicicleta. Zeci de mii de oameni au luat parte la traditionala cursa pe tot mapamondul. Sambata, biciclisti din intreaga lume au renuntat la inhibitii si au iesit la plimbare in pielea goala in cele mai mari orase ale planetei. Veselia a umplut strazile cum se intampla in fiecare an cu prilejul acestui eveniment, initiat in 2003. Fie vreme buna sau rea, impatimitii sportului cu doua roti nu au renuntat la traditionala cursa distractiva. Din an in an, tot mai multi oameni renunta la haine pentru a se dezlantui in cursele cicliste cu totul neobisnuite, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un clip induiosator: urangutanul sensibil care salveaza un pui de pasare. Un clip filmat de o turista la o gradina zoologica din SUA a surprins un urangutan nu mai usor de 100 de kilograme scotand un pui de pasare din mlastina. Puiul se afla in mlastina si parea ca nu stie cum sa iasa la mal, cand a aparut urangutanul care a incercat multa vreme sa il scoata cu ajutorul unei frunze, scrie The Telegraph. Curiosul mamifer este filmat in timp ce rupe o frunza din apropiere si incearca de mai multe ori sa scoata pasarea din apa. Urangutanul se misca foarte incet si-a manevrat frunza foarte delicat, semn ca nu vroia ca pasarea sa pateasca ceva. Atat femeia care filmeaza, cat si ceilalti vizitatori de la zoo se bucura zgomotos cand urangutanul decide in sfarsit sa prinda pasarea si o scoate teafara pe mal. Dupa ce a lasat-o pe uscat, animalul a verificat daca pasarea este bine si a mangaiat-o de cateva ori, scrie Gandul.

Soc in lumea wrestling-ului! Starleta WWE, supusa de un star porno. Catalina White face parte din clasa modelelor din America. Ea a cochetat cu cantatul, dar notorietatea i-a fost adusa de luptele din ringul de wrestling, acolo unde a facut senzatie cu trupul ei de zeita. In cazul in care sunteti fini cunoscatori ai fenomenului, atunci numele de Saylor James ar trebui sa va spuna multe. A pozat in urma cu patru ani pentru Maxim in rolul "bunaciunii de acasa". Un an mai tarziu a fost solicitata din nou de Maxim si s-a apucat de cantat muzica pop, scrie Click.

De cati oameni a fost nevoie pentru a ridica cel inalt castel de nisip din lume. Un american a reusit sa doboare un nou record mondial. Cu ajutorul a 1.500 de voluntari, a construit cel mai inalt castel de nisip din lume. Ed Jarrett din Connecticut a avut nevoie de peste 700.000 de tone de nisip si apa pentru a realiza constructia inalta de aproximativ 11 metri. Dar eforturile i-au fost pe deplin rasplatite - miercuri "edificiul" fost recunoscut de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai inalt castel de nisip din lume. Structura a avut inital 13.5 metri, dar s-a aplatizat din cauza vremii. Pe langa faptul ca a trebuit sa reziste zapezii, ploii, furtunilor si caniculei, cladirea initiala, ridicata in luna mai, a fost folosita pe post de stinghie de o pasare. Americanul nu se afla la prima incercare. Barbatul a construit pentru prima oara cel mai inalt castel de nisip in 2003, cu o inaltime de aproape 9 metri, dupa care in 2007 a ridicat o noua constructie de acest fel, care masura in jur de 9 metri si jumatate inaltime, scrie Gandul.

"Da-mi imprumut, altfel iti omor cainele!" Rapirea unui catelus yorkshire terrier al unui director de banca a provocat stupoare si manie in Marea Britanie. Gabriel Radzikowski, in varsta de 29 de ani, a recurs la acest gest nebunesc ca s-o forteze pe stapana acestuia, Sara Lilly, sa-i acorde un imprumut. Individul a primit pedeapsa de doi ani de puscarie pentru rapirea catelului si pentru santaj. Radzikowski a intrat noaptea in casa femeii din Bath (Somerset) si a reusit sa-l fure pe micutul Bilbo Baggins. I-a dat apoi telefon stapanei si a amenintat-o ca va ucide animalutul, daca nu primeste bani, scrie Click.

Femeia lovita de sef cu penisul in cap a fost despagubita. O americanca de 29 de ani a ajuns multimilionara dupa ce a primit 95 de milioane de dolari compensatie pentru abuzurile la care a supus-o seful ei. Ashley Alford, din St. Louis (Missouri), a fost hartuita sexual de nenumarate ori de catre seful ei, pe vremea cand lucra intr-un cunoscut lant de magazine din Statele Unite. Totusi, ea nu a spus nimic nimanui, pentru ca nu voia sa-si piarda locul de munca. Situatia s-a schimbat in ziua in care seful pervers a incoltit-o intr-o magazie, i-a dat tricoul jos, a trantit-o la podea si a inceput sa se masturbeze deasupra ei, lovind-o cu penisul peste fata si in cap. Umilita si speriata, ea a mers la politie si a depus o plangere. Dupa ce a analizat cazul, juriul a decis ca femeia sa primeasca din partea fostului angajator 95 de milioane de dolari. Suma a fost fixata dupa ce s-a stabilit ca, in ultimul an fiscal, lantul de magazine a avut un profit de 118 milioane de dolari, scrie Cancan.

Au ajuns la puscarie pentru ca au facut sex pe plaja, in fata tuturor. Doi indragostiti trecuti bine de prima tinerete au ajuns la puscarie pentru ca "s-au iubit" pe plaja, in fata a zeci de familii socate de "priveliste". Lita Dawson si iubitul ei, Nicholas, amandoi in varsta de 51 de ani, au fost vazuti unul peste altul pe plaja Seaford, in Sussex, de catre un pusti de 5 ani, care a exclamat: "Mami, uite, femeia aia face flotari pe domnul ala!" Parintele ingrozit a chemat imediat politia, care i-a retinut pe cei doi. La proces, perversii le-au povestit magistratilor ca au dat pe gat o jumatate de sticla de vodka inainte sa se dezbrace, scrie Click.

Nervos ca a luat amenda aiurea, un biciclist s-a izbit de tot ce era stationat pe pista. Casey Neistat s-a ciocnit de tot ce i-a iesit in cale pe banda pentru biciclisti. Ca a fost o masina de politie, un camion, un taxi, o pubela sau mici santiere, newyorkezul de 29 de ani nu a ocolit nimic. "Pista pentru biciclete nu este tocmai un loc sigur", a strigat el din sa, indemnandu-i pe politistii care l-au amendat cu 50 de dolari sa ii pedepseasca pe cei care blocheaza benzile, si nu pe biciclistii nevoiti sa pedaleze printre masini. Casey Neistat spune ca a vrut sa demonstreze cat de absurzi sunt agentii de circulatie care dau amenzi pentru simplul fapt ca oamenii ocolesc un obstacol, scrie Cancan.