Doi roboti gatesc micul dejun pentru inventatorii lor. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei nu doar pentru oameni, ci si pentru roboti. Doi roboti au gatit micul dejun in fata inginerilor care i-au proiectat si a altor curiosi adunati la laboratorul CoTeSys din Munchen, scrie Endagdet. James, un robot PR2 realizat in America, si Rosie, un alt robot creat in Germania, au pregatit micul dejun si au impartit sarcinile in bucatarie. In timp ce Rosie a fiert doi cremvursti, James a taiat o bagheta frantuzeasca si micul dejun a fost gata. Robotii au aratat ca stiu sa mearga la cumparaturi, exersand in fata publicului mersul printre raioane si punerea produselor in cos, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Zack, zebra care sare garduri in rand cu caii. Sammi Jo Stohler, o fermiera texana de 27 de ani, a observat ca zebrei sale ii place foarte mult sa sara peste obstacole. Cu putin antrenament, dungatul Zack, in varsta de sase ani, a ajuns sa uimeasca juriile de la concursurile de echitatie din SUA, care nu credeau ca vor vedea vreodata un jocheu pe zebra. Totul a inceput cand Sammi Jo Stohler (27 de ani) a decis sa inalte gardul dimprejurul fermei sale, pentru ca cei 1,5 metri nu mai erau suficienti pentru a o tine pe zebra Zack in spatele lor. Asa ca le-a facut de 2,5 metri. Pe urma, a vrut sa vada daca animalul inalt de 1,3 metri ar accepta sa fie inseuat si sa sara cu un jocheu. Nu mica i-a fost mirarea sa constate ca Zack era, sub dungile sale, un cal in toata regula. "L-am dus la mai multe concursuri de echitatie din State si se distreaza de minune, scrie Cancan.

Din toaleta publica, la "Coreenii au talent". Concursul televizat "Korea's Got Talent" a descoperit un diamant neslefuit, potrivit stirileprotv.ro. Un tanar de 22 de ani, pe numele Sung-bong Choi, a impresionat juriul si publicul cu vocea sa de tenor, dar si cu o poveste de viata demna de un roman. Sung-bong Choi este muncitor necalificat. La varsta de 3 ani a fost abandonat intr-un orfelinat. La 5 ani, pentru ca nu mai putea suporta bataile zilnice, baiatul a parasit orfelinatul si a trait pe strada, castigandu-si painea din vanzarea bauturilor energizante si a gumei de mestecat. A suportat greutati si umilinte greu de imaginat si a dormit, timp de zece ani, pe scarile unei toalete publice. Modest, Sung-bong Choi a declarat in fata juriului de la "Korea's Got Talent" ca nu este un cantaret bun, dar canta pentru ca ii place, scrie Adevarul.

Berlusconi glumeste despre petrecerile "bunga bunga" la o conferinta cu premierul israelian (video). Premierul italian, Silvio Berlusconi, a glumit luni pe tema petrecerilor "bunga bunga" de la vila sa, la inceputul unei conferinte de presa cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu. Vorbind despre un tablou din secolul al XIX-lea din spatele lor, care il reprezinta pe Apollo cantand la lira inconjurat de noua muze, Il Cavaliere a observat: "Este bunga bunga din anul 1811", scrie EurActiv.ro

Dans la bara in plina strada. Ce ne poate da mai mult chef de munca decat un spectacol de striptease in plina strada? Ei bine, compania aeriana low-cost "Spirit Airlines" face reclama noii curse Las Vegas-Los Angeles printr-o camioneta care transporta o domnisoara care performeaza la bara. Pe laturile camionetei sunt scrise mesajele "O facem dus intors pentru 18 $" si "Pentru 9$ iti arat Vegasul meu". "Este o idee minunata a celor care vor sa-si promoveze excursiile!", a spus un bancher, citat de Click.

Cum se lupta McDonald's pe Twitter cu o farsa veche si de prost gust. Reteaua de microblogging Twitter a readus la viata o veche farsa facuta lantului de restaurante McDonald's. Fotografia care a circulat pe Twitter in acest weekend arata un anunt lipit pe usa unui astfel de restaurant in care clientii afro-americani erau atentionati ca vor fi taxati cu 1.5 dolari in plus "ca o masura de siguranta in urma jafurilor care au avut loc in ultima vreme", noteaza Gawker. Fotografia, care are cel putin un an vechime, a starnit mare valva intre utilizatorii Twitter care au vazut-o pentru prima data. Poza cu afisul a aparut pentru prima data pe site-ul McServed, care ia in deradere faimosul lant de restaurante, scrie Gandul.

Pe ea o uraste toata lumea. O huiduie un stadion intreg. O americanca a fost filmata in timpul unui meci de baseball cand se bate pe o minge cu o fetita din tribune. Mingea aterizase in bratele fetitei dar fana disperata i-a luat-o cu forta, rapindu-i bucuria. Totul a fost filmat de camerele stadionului si proiectat pe ecranele arenei. Astel femeia care i-a smuls fetei mingea din brate a ajuns sa fie huiduita mai bine de 5 minute de un stadion plin ochi, scrie Click.