Un orasel britanic a fost construit in China. Imagini din orasul fara niciun locuitor. Intr-o provincie din apropierea Shanghaiului, chinezii au construit un orasel englezesc traditional. Dupa cinci ani de la constructie, asezarea este nelocuita, relateaza Business Insider. Orasul-fantoma Thames Town este ridicat in nord-estul Chinei, in Songjiang, langa Shanghai, si este parte a proiectului "One City, Nine Town". Acesta este o incercare de a construi case in suburbiile metropolei unde sa locuiasca chinezii. Thames Town a ramas insa nelocuit, vitrinele magazinelor sunt goale, iar pe drumuri nu circula nicio masina. Asezarea insa este o destinatie favorita pentru fotografiile de nunta, tot mai multe cupluri preferand sa se fotografieze in oraselul britanic, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Mare e gradina Domnului! Un cretin si-a pus in carlige, la "uscat", cainele. Un filipinez plictisit de moarte a vrut sa isi demonstreze cat e de "tare". El si-a luat catelul si l-a pus "la uscat". Tanarul l-a prins pe saracul animal cu carlige pe franghia de uscat rufe. Pentru a se lauda tuturor cu isprava sa, el a postat pozele pe Facebook. Jerzon Senador din Calamba a intrat acum in vizorul autoritatilor filipineze care il cerceteaza deja pentru cruzime fata de animale. Cei 3.000 de oameni care au vazut fotografia au condamnat gestul filipinezului si au cerut ca acesta sa fie judecat pentru fapta sa. Acest lucru confirma o zicala romaneasca: "Prostia, se plateste!", scrie Cancan.

Operatiune neobisnuita. Un echipaj de pompieri, chemat sa salveze o oaie de pe acoperisul unei case. O femeie din Tara Galilor a sunat la pompieri rugandu-i sa coboare o oaie blocata pe acoperisul casei sale. Claire Walters se afla in sufragerie, uitandu-se la televizor, cand a auzit niste zgomote ciudate venind de pe acoperis. Femeia a iesit in fata casei de unde a observat o oaie blocata pe acoperis si a chemat de urgenta pompierii sa salveze animalul, scrie Daily Mail. Brigada de pompieri s-a prezentat la adresa femeii cu un echipament pentru salvarea animalelor. Timp de 40 de minute, doi pompieri s-au chinuit sa coboare animalul, prea speriat sa cedeze cu usurinta. "Nu statea pe loc, se muta cand in jos, cand urca inapoi, dar cred ca a inteles pana la urma ca toti eram acolo pentru a o ajuta", a declarat un purtator de cuvant al Brigazii. Ipoteza acestuia este ca oaia s-a urcat pe garajul aflat in spatele casei, iar apoi pe acoperis, scrie Gandul.

Un bec dintr-un oras din California este aprins de 110 ani. Orasul Livermore din California se pregateste sa sarbatoreasca un bec aprins din 1901. El a avaut o pauza, totusi, de sapte decenii, din 1903 pana in 1973. Becul de 4 watt a fost un cadou pe care un om de afaceri i l-a daruit unitatii de pompieri din orasul californian, potrivit metro.co.uk! "Nimeni nu stie cum este posibil. Este un bec de 60 de watt care a fost transformat intr-unul de patru watt, dar nimeni nu stie ce-l tine aprins de atata timp. Au venit o multime de oameni de stiinta si l-au studiat, dar niciunul nu a putut sa spuna exact cum functioneaza", a spus Lynn Owens, presedintele comitetului care se ocupa cu organizarea evenimentului a 110 ani de functionare, scrie Click.

"Ai auzit un click?". Incercarea unui cuplu de pensionari de a se fotografia ajunge viral pe internet. Incercarea unui cuplu de pensionari de a se fotografia cu ajutorul unui computer a ajuns viral pe internet, relateaza The Daily Mail. Rita si Frank sarbatoreau cea de-a 84-a zi de nastere a barbatului si s-au asezat in fata noului lor Mac. Cei doi au asteptat, insa, in zadar "click-ul" camerei foto a gadgetului. Tentativa lor de a realiza o fotografie aniversara a fost surprinsa intr-un video care a strans sute de mii de vizualizari pe internet. In prima parte a filmuletului Rita si Frank zambesc larg, privind spre monitorul computerului - ea, machiata si cu parul strans in coc, iar el, la camasa si cu un tort in brate. Dupa cinci secunde, femeia il intreaba daca a auzit un click. Integral in Gandul.