Un bărbat din Texas trăieşte de cinci săptămâni fără puls şi fără să îi bată inima! Premieră medicală! Un bărbat de 55 de ani din Texas trăieşte de cinci săptămâni fără puls, după ce medicii i-au implantat un nou tip de inimă artificială. Craig Lewis suferă de o boală incurabilă în urma căruia ficatul şi rinichii sunt distruşi treptat, numai că datorită inimii artificiale bărbatul nu este o simplă legumă şi se poate ridica şi vorbi. Noua invenţie reduce riscul apariţiei cheagurilor de sânge care pot provoca accidente vasculare şi este unica soluţie viabilă pentru cei care au nevoie de o inimă artificială. Cercetătorii susţin că inima s-ar uza prea tare dacă ar bate la fel ca un organ natural, din cauză că ar trebui să pulseze de cam 100.000 de ori pe zi, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un american a construit cel mai mare castel de nisip, din nou. Ed Jarrett a construit primul lui cel mai mare castel din lume in 2003. Apoi si-a batut recordul in 2007, iar acum este pentru a treia oara cand realizeaza un record. Barbatul a folosit pentru aceasta minunatie, inalta de 13 metri, mai mult de-o galeata si niste nisip. A avut nevoie de ajutorul a 1.500 de voluntari care au muncit in total 2.500 de ore, acestia transformand 700 de tone de nisip intr-un castel de-ti taie rasuflarea. Lucrul a inceput la 1 aprilie, castelul "la cheie" fiind gata la 20 mai. Castelul urma sa fie si mai inalt, dar dupa ce o pasare a decis sa se rahateasca in varful constructiei si meteorologii au anuntat vreme ploioasa, echipa s-a grabit pentru a prinde recordul cat mai era castelul in picioare, anunta Click.

Iată cum cântă un violonist suspendat de cupolă! Imaginile care au făcut înconjurul globului îl prezintă pe un violonist ce susţine un concert, atârnat de cupola unei clădiri. Violonistul australian Shenzo Gregorio a surprins pe toată lumea în momentul în care a dorit să susţină un concert la înălţime, dar elementul inedit este acela că a dorit să fie atârnat de cupola Domului Regina Victoria din Sydney, Australia. Performanţa artistului este prima dintr-o serie de evenimente culturale gratuite care au loc în această locaţie, informeaza Libertatea.

Goala printre balene la -1,5 grade Celsius. O rusoaica, campioana la scufundari, si-a propus sa imblanzeasca niste balene albe, inotand alaturi de ele, complet dezbracata, in Marea Alba, la temperaturi foarte scazute. Natalia Avseenko, in varsta de 36 de ani, este o specialista a scufundarilor si se ocupa si cu cercetarile marine. Recent, ea a fost protagonista unui experiment inedit, inotand goala pusca printre balene, in ape inghetate, in apropiere de Cercul Polar. Tanara, al carei scop a fost sa imblanzeasca balene albe, s-a dezbracat de haine si s-a scufundat in Marea Alba, printre animalele marine, la o temperatura de -1,5 grade Celsius. Cei mai multi oameni ar muri daca ar cadea in apele arctice, insa Natalia a folosit tehnici de yoga pentru a rezista in conditiile extreme. A inotat dezbracata pentru ca belugile nu sunt deloc prietenoase cand sunt atinse de materiale artificiale cum ar fi costumul de scafandru, scrie Cancan.

Gemenele horror: Cum au ajuns sa aiba 31 kg la 33 de ani. Britanicele Maria si Katy Campbell aveau 11 ani cand s-au hotarat ca ele nu vor sa se ingrase niciodata si timp de peste 20 de ani, au facut orice pentru a opri procesul de dezvoltare. Intregul calvar a inceput in copilarie, atunci cand fetele au auzit intamplator o discutie intre parintii lor. "Fetele noastre devin tinere femei, nu-i asa? Deja au inceput sa aiba solduri", spunea tatal gemenelor la momentul respectiv. Nimeni nu s-a gandit ca afirmatia va provoca un declic in mintile fetelor, are au decis ca nu vor da devina femei: nu vroiau sa aiba sani, solduri sau menstruatie. "Practic am vrut sa ne pedepsim parintii si cam asta am facut in ultimii 20 de ani", anunta Click.

Sare in gol de pe o macara si scapa cu cateva rani minore. Un barbat din Novosibirsk, Rusia, aflat sub influenta drogurilor, a sarit in gol de pe o macara, de la inaltimea de 20 de metri, inainte sa poata fi oprit de autoritati. Barbatul a avut un noroc incredibil ca a aterizat pe un strat destul de gros de zapada, care a mai amortizat impactul. Medicii de pe ambulanta l-au recuperat cu o targa si l-au trimis spre spital. Rusul s-a ales doar cu cateva rani minore, informeaza Libertatea.

Un american are sotia perfecta! Il asculta mereu, este tacuta si... gonflabila! Un american sutine ca este casatorit de 25 de ani cu o papusa gonflabila, pe care o catalogheaza drept nevasta perfecta! Un barbat din Statele Unite ale Americii, care nu a fost diagnosticat cu nicio boala mentala, a aflat reteta unui mariaj fericit. Omul este casatorit de 25 de ani cu o papusa gonflabila. Americanul si-a denumit nevasta Teagan si sutine ca aceasta este "femeia" alaturi de care a ales sa isi petreaca intreaga viata, scrie Cancan.