O americanca are sani de 50 de kilograme si poarta sutien cupa 102 ZZZ. Norma Stitz este recordmena Guinness Book gratie bustului ei categoria supergrea. La 52 de ani, 160 de kilograme si 1,68 metri inaltime, sanii ei cantaresc 50 de kilograme, mai mult decat greutatea corporala a multor vedete, cum ar fi Victoria Beckham. Nu trece neobservata indiferent unde merge, insa nimeni nu se uita in ochii ei, ci privirea oamenilor se opreste intr-o alta zona a corpului ei, respectiv bustul, care i-a adus si titlul de femeia cu sanii naturali cei mai mari din lume in celebra Guinness Book. Este vorba despre Norma Stitz, pe numele ei real Annie Hawkins-Turner, o americanca din Atlanta in varsta de 52 de ani. Voluptuoasa femeie, care cantareste 160 de kilograme si masoara 1,68 metri inaltime, are sani supradimensionati, de 50 de kilograme. Circumferinta bustului este de 170 de centimetri, americanca purtand sutiene cu cupe 102 ZZZ, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

O profesoara a facut sex oral cu un elev de 14 ani, in clasa. O profesoara in varsta de 30 de ani din statul american Indiana a fost arestata, fiind acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 14 ani. Erin Baynard Stewart a fost profesoara timp de sase ani la scoala "Chauncey Rose" din Terre Haute, Indiana, fiind concediata dupa ce a fost acuzata ca a facut sex cu un elev. Conform documentelor procurorilor, Stewart a facut sex cu adolescentul de patru ori. Ea este acuzata ca a facut sex oral cu elevul in clasa. De asemenea, Stewart l-a ademenit pe elev la ea acasa, de trei ori, anunta Click.

Incredibil, dar adevarat! Un barbat nu s-a mai spalat si nu s-a mai tuns de 37 de ani! Kailash Singh are 65 de ani si este la un pas sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai nespalat om din lume. De 37 de ani barbatul s-a certat cu apa, sapunul, foarfecele si lama dintr-un motiv stupid. Indianul crede ca daca nu se mai spala si nu se mai tunde va avea un fiu, cel putin asa i-a spus un preot si el l-a crezut pe cuvant, actionand in consecinta. Barbatul a recurs la aceasta metoda pentru ca este disperat, pana acum a facut sapte fete si isi doreste si un baiat. Singura igienizare la care recurge este "baia de fum", in fiecare seara, si fumul de marijuana, informeaza Cancan.

Pistolul lui Al Capone a fost vandut cu 109.000 de dolari. Casa de licitatii Christie's din Londra a vandut un pistol care a apartinut gangsterului american Al Capone cu suma de 109.000 de dolari. Pretul de pornire a fost de 80.000 de dolari. Pistolul este un Colt 38 din 1929 si a fost vandut impreuna cu un certificat de autenticitate, semnat de cumnata mafiotului din Chicago. Identitatea cumparatorului nu a fost dezvaluita. Al Capone, supranumit "Scarface", a fost unul din cei mai faimosi gangsteri americani din anii 1920 - 1930. Arestat in 1931 pentru evaziune fiscala, celebrul mafiot a murit in inchisoarea Alcatraz in 1947. "You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone" ("Poti sa ajungi mult mai departe cu o vorba buna si un pistol decat doar cu o vorba buna"), obisnuia sa spuna celebrul gangster, scrie Libertatea.

O singura rochie care se poate transforma intr-o garderoba intreaga. Nu ai prea multi bani si vrei sa-ti schimbi foarte des garderoba atunci trebuie neaparat sa vezi imaginile de mai jos. O casa de moda propune femeilor o rochie multifunctionala care, prin diverse trucuri se transforma in mai multe tinute complet diferite. In clipul de mai sus un model care poarta o astfel de rochie demonstreaza cat de usor si ieftin e sa-ti schimbi in fiecare zi imbracamintea, anunta Cancan.

Sindrom groaznic: doarme zile in sir fara sa-si dea seama. Multi dintre noi isi amintesc cu placere povestile din copilarie, iar preferata multora este povestea "Frumoasa din padurea adormita". Ei bine, acum acea poveste exista in realitate, insa poarta un alt nume: "Frumoasa adormita din Marea Britanie". Aceasa titulatura o detine Poopy Shingleton, o tanara in varsa de 24 de ani. Femeia sufera de Sindromul Kleine Levin, sau in termeni populari, sindromul Frumoasei Adormite. Boala se manifesta prin faptul ca tanara adoarme brusc si nu stie niciodata cand se va trezi. Se poate intampla peste o ora sau peste cateva zile. Astfel ea a reusit sa rateze cele mai importante evenimente din viata ei: de la petrecerea de 18 ani la sarbatorile de Craciun, informeaza Click.