Cum arata un panou publicitar pentru maimute. Cercetatorii vor sa afle daca acestea pot fi influentate de advertising. Directorii de publicitate Keith Olwell si Elizabeth Kiehner din New York organizeaza un experiment prin care vor sa vada daca maimutele pot fi influentate de publicitate, scrie newscientist.com. In urma cu un an, Olwell si Kiehner au aflat ca maimutele din captivitate inteleg notiunea de bani si se comporta cu ei intr-un mod asemanator oamenilor. Asa ca s-au gandit sa incerce un experiment pentru a vedea daca maimutele pot fi influentate de publicitate, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Casatoriti la sase ani. Doi pusti de la o scoala din Olanda si-au unit destinele la primarie, in fata colegilor lor de clasa. Casatoria a fost insa una in joaca, profesoara lor dorind sa-i obisnuiasca pe micuti cu ideea de mariaj. Ceremonie inedita in orasul Schiedam din Olanda. Mathias van der Linden si Marleen Kok, doi copii in varsta de sase ani, au imbracat costumul de ginerica si rochia de mireasa si s-au casatorit la primarie, martori fiindu-le colegii de clasa. Mirele s-a accesorizat cu un joben, in timp ce mireasa a avut o rochie cu o trena de opt metri. Mathias si Marleen si-au unit destinele, dar la sfarsitul ceremoniei nu si-au spus "Te iau sa-mi fii sot/sotie credincioasa", ci "Te iau sa-mi fii prieten/prietena credincioasa", scrie Cancan.

S-a inventat motocicleta zburatoare. Costa 50.500 de euro si poate atinge 3.000 de metri altitudine. Aglomeratia in trafic ar putea deveni, in curand, de domeniul trecutului, gratie unui inventator australian amator, scrie Daily Mail. El a mesterit, in garajul sau, prima motocicleta zburatoare din lume. Inventia lui, la care a lucrat doi ani si jumatate si in care si-a investit toti banii, poate atinge o altitudine de 3.000 de metri si o viteza de 160 km/h. Hoverbike (to hover=a pluti, in engleza), care seamana cu vehiculul folosit in "Star Wars: Return of the Jedi", a fost construit dintr-un motor de BMW si un cadru din fibra de carbon. Inventatorul, Christopther Malloy (32 de ani), si-a folosit cunostintele acumulate ca pilot de elicopter, meserie pe care a practicat-o inainte de a se dedica in totalitate construirii motocicletei zburatoare, scrie Gandul.

O fata de 12 ani din Liban scoate diamante pe ochi cand plange. Uitati de Fakirul din Peris. O fata din Liban a reusit sa faca lucruri incredibile. Daca Fakirul nostru a lesinat cand a incercat sa scoata lapte pe ochi, o fetita poate fi considerata o comoara ambulanta. Micuta in varsta de 12 ani scoate diamante pe ochi cand plange. Filmuletul dateaza din 1996 si este cat se poate de real. Medicii au ramas muti de uimire cand au vazut fenomenul. Lacrimile fetei s-au transformat in diamante veritabile. Nimeni nu a reusit sa isi explice pana acum fenomenul, scrie Cancan.

Culmea infrastructurii. Cele mai impresionante poduri, cai ferate, tuneluri si aeroporturi din lume. In fiecare an, apar tot felul de proiecte de infrastructura din ce in ce mai intinse, inalte sau avansate din punct de vedere tehnologic. Business Insider face o lista a celor mai impresionante proiecte arhitecturale si de infrastructura. Mponeng, din Africa de Sud, este cea mai adanca mina din lume. In cautarea aurului, minerii coboara 3,8 kilometri. Asta inseamna 10 cladiri precum Empire State Building puse una peste alta. Integral in Gandul.

O noua specie de taran "spaniol": "Uitati ba, ce mancam noi, ba spaniolilor. Carne de porc! Pfoai, ce faina ii!" Un filmulet postat pe youtube confirma ca poate fi ceva mai tare decat taranul cu Maserati sau taranul cu "Audi cu clima bizonica". Taranul cu carne de porc e ultima specie formata in Spania si venita in Romania. Potrivit datelor de pe internet, filmarea este realizata in localitatea timiseana Comlosu Mare. Potrivit filmuletului postat pe internet, un barbat din Comlosu Mare isi cinsteste sotia cu carne de porc. Femeia, care este si cameraman de ocazie, se comporta ca si cum nu ar fi mai vazut carne de porc pina atunci. Integral in Click.