A mancat 62 de hot-dogi in 10 minute. Campionatul International Nathan's de mancat hot-dogi, editia 2011, a fost castigat de americanul Joey Chestnut. Acesta a reusit sa infulece in numai 10 minute, 62 de sandvisuri cu crenvursti. Insa competitia nu a fost lipsita de incidente. Si asta pentru ca Takeru Kobayashi, detinatorul recordului mondial la mancat hot-dogi in viteza, a refuzat sa completeze formularul de inscriere in concurs. In consecinta el a fost descalificat. Asta nu l-a descurajat pentru ca dupa terminarea competitiei, Kobayashi, de 32 de ani, s-a suit pe scena si in incurajarile multimii care striga "Lasati-l sa manance!" a infulecat in 10 minute 69 de hot-dogi, scrieClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-a nascut omul care va trai 150 de ani. Peste 20 se va naste cel care va implini 1000 de ani. Un om de stiinta din Marea Britanie a venit cu o ipoteza uimitoare. Omul care va implini 150 de ani s-a nascut deja. Surprinzatoare este cea de-a doua predictie a britanicului. El spune ca in urmatorii 20 de ani se va naste persoana care va trai cel putin 1000 de ani. Aubrey de Grey, cel care a elaborat teoria, este specialist in gerontologie si este seful unei fundatii care studiaza longevitatea. El este convins ca medicii vor gasi un tratament pentru a vindeca imbatranirea, scrieCancan.

Un fotomodel a fost violata de fotograf, dupa ce a lesinat in timpul unei sedinte foto. Modelul Adrienne Manning, 25 de ani, a trait o experienta groaznica la o sedinta foto. Ea a lesinat dupa ce, fara sa stie, i-a fost pusa o pastila in bautura. Fotograful, care nu era unul celebru, ci doar un student ce voia sa-si faca un nume de pe urma divelor pe care le pacalea sa pozeze pentru el, nu a chemat ambulanta, ci a violat-o pe inconstienta Adrienne. "M-am trezit imediat si am reusit sa scap. Am fost direct la politie si a fost arestat. A fost cel mai urat moment al carierei mele", a scris, pe blogul ei, Adrienne, potrivitClick.

A vrut sa evadeze intr-un geamantan. Un detinut mexican a dat dovada de o flexibilitate iesita din comun, ingramadindu-se in valiza iubitei, care a vrut sa-l scoata astfel din puscarie. Satul de viata de puscarias, mexicanul Juan Ramirez Tijerina a gasit o modalitate ingenioasa de a evada, dupa parerea lui. Profitand de vizita pe care iubita lui, Mar Arjona Rivero, in varsta de 19 ani, i-a facut-o la puscaria din Chetumal, detinutul s-a ingramadit in valiza acesteia, mai ceva ca un contorsionist. Tanara, cu valiza dupa ea, a crezut ca poate insela vigilenta gardienilor si a incercat sa treaca pe langa acestia sustinand ca are geamantanul plin cu rufe murdare, pe care trebuie sa le spele acasa, scrieCancan.

I-au acoperit fata cu machiaj cat pentru un an. Artistii olandezi Lernert Engelberts si Sander Plug au realizat un experiment care a atras atentia presei internationale, pentru a aduce la cunostinta cat de idaunator poate fi machiajul. Cei doi au aplicat pe fata fotomodelului Hannelore Knuts, intr-o singura sedinta, o cantitate de machiaj echivalenta cu cea pe care ar aplica-o o femeie in decurs de un an. Ei au folosit, potrivit Daily Mail, aceleasi produse care se gasesc pe piata iar rezultatul a fost cu adevarat inspaimantator, scrieClick.

O tona de aur si pietre pretioase gasite sub un templu din India. Arheologii au facut o descoperire uluitoare in aceasta perioada. Sub un templu hindus au gasit o comoara de valoare astronomica. O tona de aur si pietre pretioase, o statueta batuta cu diamante si rubine, mii de monede si bijuterii pretioase aun fost gasite ascunse sub lacasul de cul ce adaposteste averile maharajahilor din Travancore. Templul a fost construit acum 400 de ani si sub el erau ascunse metale si petre pretioase estimate la 16 miliarde de euro. Piesele dateaza de pe vremea lui Napoleon si toate sunt lucrate manual. Initiativa lucrarilor a venit din partea unui avocat indian care a cerut expres Curtii Supreme si Executivului din India sa se apuce de lucrari, scrieCancan.