Uite cum arata cele mai tari doua blonde care trag de fiare! Sigur n-ai curaj sa-ti doresti un menaj-a-trois cu ele! Fetelor le place sa mearga la sala si sa isi tonifice corpul. Ele au aratat cum decurge o sesiune de antrenament care l-ar face invidios si pe unul dintre cei mai priceputi culturisti. Blondele au un corp de invidiat, dar parca ti-ar fi teama sa le tavalesti prin asternuturi, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Jumatate de om a devenit multimilionar. Chinezul care a ramas numai cu jumatate de trup, in urma unui grav accident petrecut in urma cu 16 ani, a devenit un om de afaceri de succes. El detine deja un lant de magazine. Bietul Peng Shuilin (38 de ani), care locuieste in orasul Shenzhen din China, e un caz unic in istoria medicinei, dar si un om de afaceri care a dat lovitura. A ramas fara picioare si fara organe genitale, in urma unui accident de camion petrecut in 1995, insa a stiut sa profite de nenorocirea sa pentru a castiga bani. El s-a folosit de aceasta notorietate, deschizand mai intai un supermarket numit "Magazinul Jumatatii de om cu totul la jumatate de pret". nduiosati, dar si interesati de preturile mici, locuitorii din orasul sau au luat cu asalt supermarketul lui. Peng Shuilin a avut vanzari record si a obtinut capitalul necesar pentru a infiinta un lant de magazine cu acelasi nume care merge struna. Deja, anul trecut a facut primul milion de dolari. Secretul reusitei "Jumatatii de om" e ca nu s-a lasat prada disperarii. El nu a fost vazut niciodata deprimat, anunta Click.

Un designer german a creat haine din... lapte. Hartie, ciocolata sau carne sunt doar cateva dintre ingredientele pe care le folosesc diferiti creatori de moda. O nemtoaica insa a intrecut orice imaginatie dupa ce a folosit laptele ca materie prima pentru haine. Anke Domaske a realizat o linie vestimentara in care materia prima a hainelor este laptele. Aceasta a descoperit un procedeu prin care a transformat laptele alterat intr-un material eco. Lichidul este eliminat prin extragerea unei proteine care are proprietatea de a solidifica, iar ceea ce rezulta formeaza materialul textil din care se fac hainele, informeaza Libertatea.

Uite cel mai tare caine de pe internet! Si-a inscenat moartea! Catelusa Rosie a fost filmata de stapan in timp ce se harjonea cu un alt catel. Numai ca aceasta, dupa o muscatura zdravana, s-a prabusit la pamant, prefacandu-se moarta. Dupa numai cateva secunde, Rosie revine la viata si isi continua distractia. Mii de utilizatori au fost extrem de incantati de videoclip, acesta avand deja peste 10.000 de like-uri, scrie Cancan.

Un american a incercat sa se opereze singur de hernie. El a fost transportat la spital si internat la psihiatrie, dupa ce a incercat sa se opereze singur de hernie, cu un cutit cu lama de 15 centimetri, acesta fiind surprins de catre sotia sa. Californianul de 63 de ani a incercat, duminica, sa remedieze singur problema, simtind dureri mari in abdomen, noteaza abc.com. Sotia sa, care a vazut ce si-a facut americanul, a sunat imediat la politie in Los Angeles si la ambulanta. In timp ce asteptau ambulanta, barbatul si-a scos singur cutitul din abdomen. El a fost plasat sub observatie intr-o unitate de psihiatrie, pentru a nu-si mai provoca rani. Starea sa fizica este stabila, insa medicii au spus ca prin gestul sau americanul nu a facut decat sa-si inrautateasca hernia. Potrivit medicilor, o operatie de hernie bine executata dureaza intre 20 si 30 de minute, anunta Click.

O blonda a provocat cel mai costisitor accident rutier din lume. O tanara soferita din Monaco a provocat zilele trecute cel mai costisitor accident rutier din intreaga lume. Blonda a reusit sa buseasca patru masini de lux, in valoare totala de 685.000 de lire (aproximativ 775.700 de euro). Femeia se afla la volanul unui autoturism Bentley Azure, in valoare de 250.000 de lire. Prima oara a zgariat un Mercedes S Classe de 75.000 de euro, apoi a 'atacat' un Ferrari F430 de 140.000 de lire, un Aston Martin Rapide de 140.000 de lire si un Porsche 911 de 80.000 de lire, informeaza Libertatea.

Cea mai scumpa casa din lume e un fost hambar. Americanii au dat un nou sens cuvantului "scump" si au scos pe piata imobiliara o super-ferma din statul Wyoming, care costa nu mai putin de 175 de milioane de dolari, ceea ce o face cea mai scumpa casa scoasa la vanzare din lume. Desi locuinta in sine este un fost hambar si are numai trei camere, ea vine "la pachet" cu 710 hectare de pamant. Cu o suprafata atat de mare, nu e de mirare ca ferma include o casa de oaspeti, doua apartamente pentru angajati, un centru de echitatie in care incap 52 de cai, paduri, iazuri si o priveliste minunata spre Muntii Stancosi, scrie Cancan.