"Dezgustator": Tabloul care ii oripileaza pe oaspetii de vaza ai hotelului Ritz din Londra. O galerie de arta exclusivista din Londra a fost criticata pentru ca a expus in vitrina o pictura "jignitoare", la doar cativa metri de luxosul hotel Ritz, scrie Daily Mail. Oaspetii de la Ritz s-au declarat "dezgustati" dupa ce au vazut tabloul semnat de artistul britanic Robert Lenkiewicz, care prezinta un om al cavernelor si o capra. Lucrarea, detinuta de un colectionar privat care spera sa o vanda cu 35.000 de euro, este inca expusa in vitrina galeriei de arta, desi reprezentantii institutiei au declarat ca o vor lua de acolo, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au tras o sperietura sora cu moartea! S-a rupt ghetarul langa ei. O plimbare cu barca de agrement le-a dat emotii unor turisti din Alaska. Bucati mari dintr-un ghetar s-au rupt si au cazut in apa, chiar langa ei. Excursie cu mari emotii pentru un grup de turisti din Alaska. Un ghetar s-a rupt si a cazut in apropierea barcii in care se aflau, facandu-i sa treaca prin mari emotii. Bucatile de gheata au zguduit serios ambarcatiunea, care a fost la un pas de a se rasturna. A ramas totusi in picioare si nimeni nu a fost ranit, relateaza Cancan.

A mers pe sarma intre baloane la 100 m inaltime. Acrobatul Saimaiti Aishan, de 27 de ani, din provincia autonoma Uigura, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a parcurs 15 metri intre doua baloane cu aer cald. Spectacolul a avut loc langa localitatea Langshan, provincia Hunan. Tanarul intentiona initial sa realizeze aceasta performanta la 30 de metri inaltime, insa din cauza vantului cele doua baloane s-au ridicat mult de la sol, ajungand la aproximativ 100 de metri, informeaza Click.

Uite cum arata casa de 8,6 miliarde de euro! Facuta cu 200.000 de kilograme de aur. Cea mai scumpa resedinta din lume se afla in Elvetia, la granita cu Italia, si costa 8,6 miliarde de dolari. Pentru superba vila s-au folosit 200.000 de kilograme de metale pretioase. Casa a fost proiectata de Stuart Hughes, designerul gadgeturilor de lux, in colaborare cu Exclusivhaus. Resedinta, care se afla in Elvetia, la granita cu Italia, costa 8,6 miliarde de euro. Ceea ce face ca aceasta locuinta sa fie atat de scumpa sunt cele 200.000 de kilograme de metale pretioase, precum aurul si platina, folosite pentru decorarea ei. Integral in Cancan.

Vaca salvata de la moarte de Facebook. Soarta unei vaci care a fugit de la o ferma din Sicilia a induiosat Italia, oamenii urmarindu-i cu sufletul la gura povestea. Simpatica bovina urma sa fie sacrificata, pentru ca cireada ei era atinsa de o epidemie, insa Teresa a reusit sa scape cu viata, sarind in apele Mediteranei intr-o aparenta tentativa de salvare. Teresa, o vaca de culoare alba, a reusit sa scape din ferma stapanilor ei, ce se afla la poalele muntelui Etna, si a sarit in apa de pe coastele Siciliei, iar dupa ce a inotat cativa kilometri buni, a fost vazuta de niste pescari, care au chemat imediat o echipa de interventie care sa o scoata, anunta Libertatea.

O cercetatoare descopera "cel mai uimitor" organ sexual din lumea animala. LiveLeak.com publica un film in care o cercetatoare explica stiintific cum functioneaza penisul unei balene: "Este masiv si oricum nu se vede decat o parte din el. Dar cred ca este cel mai uimitor penis din lumea animala", afirma femeia, in hohotele de ras ale colegilor ei barbati. Apoi, cercetatoarea explica forma speciala a organului. "Este complet flexibil pentru a permite imperecherea din orice pozitie", spune femeia, dupa care adauga ironic: "Balenele nu au o pozitie preferata", scrie Gandul.