S-a impuscat din greseala in penis cu pistolul logodnicei. Joshua Seto, in varsta de 27 de ani, din Arizona, s-a impuscat din greseala in penis cu pistolul logodnicei sale. Barbatul incerca sa-si puna arma roz la brau, cand aceasta s-a descarcat si l-a impuscat in organele genitale. Glontul a patruns prin penis si a intrat in coapsa stanga. "Este constient, dar a pierdut foarte mult sange", a spus Cara Chrispoher, logodnica americanului, cand a sunat la serviciul de urgente. Joshua se recupereaza la spital, insa nu se stie cat de grava este rana, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

O nemtoaica face paturi si obiecte textile din lemn. Elisa Strozyk este capabila sa transforme blocuri mari de cherestea in materiale delicate la fel de subtiri ca o foaie de hartie. Pana acum, tanarul designer din Germania a realizat presuri, paturi, fete de masa, toate facute din lemn. Acum lucreaza la o linie vestimentara tot din lemn. Tot ce si-a dorit Elisa a fost sa transforme aceasta materie dura in ceva nou: o "stofa" de lemn. A petrecut luni de zile la ideea ei originala, experimentand pe diferite feluri de lemn. Intr-un final s-a oprit la lemnul de furnir. Feliile de lemn pe care le utilizeaza au o grosime de 0.6 milimetri si sunt foarte flexibile. Lemnul ei preferat este cel de cires si artarul, anunta Click.

Un malaezian si-a dat in judecata logodnica pentru ca a fugit de la nunta. Masran Abdul Rahman o da in judecata pe logodnica sa, Norzuliyana Mat Hassan, pentru ca l-a parasit cu sase ore inainte de nunta. El cere daune materiale de 360.000 de dolari. Masran Abdul Rahman, in varsta de 32 de ani, sustine ca viitoarea mireasa Norzuliyana Mat Hassan l-a facut de ras pe el si pe familia lui cand a anultat nunta in ultima clipa. Masran a invitat peste 1200 de persoane la petrecere si vrea sa-i fie platite pagubele si daune morale. Femeia nu a spus si motivul pentru care a anulat nunta, informeaza Cancan.

Dependenta ciudata! O femeie din America mananca din cenusa sotului. O americanca, in varsta de 26 de ani, care a ramas vaduva in urma cu doua luni, a devenit dependenta de cenusa celui care i-a fost partener de viata. Povestea lui Casie a fost prezentata de postul de televiziune TLC, in cadrul reality show-ul "My Strange Addiction", in care aceasta a marturisit ca nu se mai poate opri din a manca din cenusa sotului ei. Bizara dependenta a luat nastere in momentul in care Casie s-a hotarat sa mute cenusa partenerul ei, decedat in urma unei crize puternice de astm, intr-o urna noua. Atunci i-a ramas cenusa pe degete si in loc sa se spele a preferat sa o manance. "Imi iau sotul peste tot cu mine, la cinema, la cumparaturi. Chiar cumpar ce ii placea lui. Si acasa gatesc mancarea lui preferata, chiar daca eu nu o mananc. Multa lume nu intelege, dar asa ma simt mereu aproape de el", a spus Casie, scrie Libertatea.

Atentie, internauti! Facebook va disparea pe 5 noiembrie! Vezi aici de ce! Platforma de socializare Facebook a devenit recent tinta unui grup de hackeri, care promit ca vor dezactiva site-ul pe data de 5 noiembrie. Anuntul provine din partea hackerilor din grupul Anonymous, devenit celebru dupa ce a atacat site-urile de plati online Visa si PayPal, ca urmare a deciziei acestora de a bloca transferurile catre WikiLeaks. Acestia sunt suparati pe Facebook, fiind convinsi ca cei din spatele retelei de socializare vand informatii agentiilor guvernamentale si le ofera posibilitatea de a spiona oamenii din intreaga lume. Cei de la Anonymous si-au facut cunoscuta intentia printr-un clip postat pe YouTube, anunta Cancan.

S-a gasit epava navei capitanului Morgan, piratul care a dat numele celebrului rom. O echipa de arheologi americani a gasit epava "Satisfaction", principala nava a flotei capitanului Henry Morgan, pe fundul unui golf in Panama. Nava a disparut in 1671, impreuna cu alte patru, iar la bordul acesteia s-au gasit numeroase cutii si cufere crestate. Cuferele recuperate de pe nava naufragiata nu au fost inca deschise, insa reprezentantii companiei "Captain Morgan", care produce celebra bautura ce poarta numele piratului, spera sa gaseasca rom datand din secolul al XVII-lea. Initial, grupul de arheologi care au inceput sa faca scufundari in presupusul loc unde ar fi disparut navele, a ramas fara resurse materiale pentru a continua explorarile subacvatice, dar au primit ajutor chiar de la actualii detinatori ai brandului de rom "Captain Morgan". "Cand s-a ivit ocazia sa ajutam la aceste explorari, am profitat si ne-am implicat imediat. Lucrurile gasite in aceasta misiune vor readuce brandul Henry Morgan si aventurile capitanului la viata intr-un mod in care nu ne-am asteptat", a declarat Tom Herbst, directorul de branding de la filiala din SUA a companiei, informeaza Gandul.