Cocaina cu chipul lui Amy Winehouse: Intre 4,5 si 11 euro doza. O operatiune a politiei braziliene din mahalaua Manginhos, din nordul orasului Rio de Janeiro, a scos la iveala o metoda neasteptata a traficantilor de droguri de a face rapid bani. Dealerii prinsi de agenti s-au folosit de imaginea regretatei artiste britanice Amy Winehouse, care a murit pe 23 iulie, la varsta de doar 27 de ani, pentru a creste vanzarile de stupefiante. "Pe fiecare plic din plastic care continea cocaina, traficantii au capsat cate o fotografie a cantaretei britanice", a explicat colonelul Glaucio Moreira, cel care a condus operatiunea din mahalaua braziliana. "Dealerii si-au dat seama ca pot avea profituri mai mari daca se folosesc de faptul ca Amy Winehouse era toxicomana, asa ca nu au stat pe ganduri si au recurs la aceasta metoda pentru a-si rotunji veniturile din aceste prafuri care ucid oamenii pe capete", a adaugat el. Dozele de cocaina cu chipul lui Amy Winehouse erau vandute de traficantii brazilieni cu preturi intre 4,5 si 11 euro, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Incredibil cata forta are! A tras un avion de 10 tone pe o distanta de 25 m. Zydrunas Savickas a reusit sa dea o noua definitie termenului "forta" dupa ultima sa reprezentatie din Milano, pe platoul Cartii Recordurilor. Barbatul detine recordul mondial pentru cea mai rapida tragere a unui avion pe o distanta de 25 de metri: doar 48 de secunde i-a luat lui Savickas sa miste monstrul de peste 10 tone. Pentru demonstratie, motorul avionului trebuie sa fie oprit, dar la bordul navei se afla totusi un pilot. Imaginile au fost filmate la sfarsitul lunii aprilie, insa au fost date publicitatii abia astazi, anunta Click.

Politicianul Frank Barney a tras un "vant", in direct. Frank Barney, democratul britanic celebru pentru convingerile sale libertine, a fost protagonistul unui incident pe cat de amuzant pe atat de rusinos. Invitat intr-o emisiune in direct, politicianul a inclus in discursul sau un "vant", care a starnit indignarea, dar si zambetele telespectatorilor. Prezent in emisiunea lui Rachel Maddow Show, de pe MSNBC, Frank Barney a tinut un discurs despre rata somajului si locurile de munca. Fiind foarte serios si plin de patos, politicianul a scapat un "vant" in timp ce isi expunea opiniile. De-a dreptul hilar a fost insa faptul ca Barney s-a mai si miscat pe scaun pentru a elibera "vantul" tras, informeaza Libertatea.

Asta e cea mai tare scuza! Un carutas a trecut pe rosu si a dat vina pe cal! Vezi ce le-a spus politistilor. Un carutas din Marea Britanie a incercat sa scape din belea inventand o scuza cat se poate de comica. Barbatul era beat si a trecut pe rosu in caruta sa, iar apoi a dat vina pe cal. John Mulvenna, din South Yorkshire, le-a spus politistilor ca el nu este deloc vinovat pentru ca a traversat pe culoarea rosie a semaforului, vinovat fiind calul sau, care este daltonist. Oamenii legii nu au crezut niciun cuvant si i-au facut barbatului dosar pentru ca a condus atelajul in stare avansata de ebrietate. El urmeaza sa faca munca in folosul comunitatii pentru urmatoarele 12 luni si e nevoit sa plateasca o amenda de 82 de lire. John a ajuns in fata judecatorilor si pana la urma si-a recunoscut greseala, dar spune ca a avut un ghinion fantastic ca atunci i-a iesit politia in cale. Judecatorul i-a transmis ca el oricum se face vinovat de nerespectarea semnelor rutiere, chiar daca calul ar fi avut daltonism, scrie Cancan.

Corpul unui scafandru disparut acum 17 ani, gasit in stare intacta. Scafandrul a disparut acum 17 ani in lacul Tahoe din Statele Unite ale Americii. Corpul sau a fost gasit in stare intacta, imbracat cu echipamentul de scufundare si cu tubul de oxigen instalat. Potrivit Reuters, corpul a fost descoperit pe o faleza de granit, la 82 de centimetri sub apa. Barbatul avea 44 de ani in momentul in care a fost declarat disparut, acum 17 ani. Lacul Tahoe este situat a frontiera dintre California si Nevada, fiind al doilea cel mai adanc lac din Statele Unite ale Americii. Autoritatile au declarat ca temperatura foarte scazuta si stabila a apei, care variaza intre doua si trei grade, ar fi putut fi factorul principal care a ajutat la conservarea cadavrului scafandrului, anunta Click.

Un primar din Italia a interzis comercializarea kebap-ului, pentru ca nu suporta mirosul. O decizie a unui edil din Italia a socat pe toata lumea, dupa ce acesta a hotarat ca anumite feluri de mancare sa fie interzise de la comercializare. Restrictia, cel putin surprinzatoare, dintr-un oras din Italia se refera la centrul vechi si vizeaza faptul ca nimeni nu mai are voie sa vanda kebap sau sandwich-uri. Si mai surprinzator este motivul invocat de edil: omul spune ca nu suporta mirosul produselor. In plus, primarul spune ca mancarurile nu fac parte din meniul traditional italienesc. Restrictia va fi pusa in aplicare de sambata, informeaza Libertatea.