Tocana anti-rabie si supa contra ciumei. O batrana din Marea Britanie a gasit in bucataria ei o carte de bucate veche de doua sute de ani. Nici in secolul al XVIII-lea oamenii nu gateau "dupa ureche". La fel ca acum, cand ne folosim de carti de bucate pentru a prepara tot felul de mancaruri, si bucataresele de la 1800 aveau un ajutor. Sylvia Sibley, o stra-strabunica de 73 de ani din Devon, Marea Britanie, a gasit in bucataria ei o carte de bucate din 1796. Pe langa retete de curry sau cap de vitel fiert, "Arta bucatariei" le invata pe femei cum sa faca tot felul de tocanite sau supe, cu ierburi despre care se credea ca vindeca rabia sau chiar ciuma, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Pisoi dintr-o specie rara nascuti prin inseminare artificiala. Gradina Zoologica din Cincinnati a dat publicitatii primele fotografii cu trei pui de pisica dintr-o specie foarte rara, nascuti in captivitate, ca urmare a unei interventii chirurgicale in premiera. Pisica Pallas (Otocolobus manul), originara din Asia Centrala este pe cale de disparitie in salbaticie din cauza braconajului si a distrugerii habitatului natural, scrie Click.

Show cu spuma si fete sexy la TNL Giurgiu. Tinerii liberali din Giurgiu s-au delectat cu o petrecere la care fetele sexy din partid au fost centrul atentiei. Totul a fost organizat la strandul din oras, iar liderul tinerilor giurgiuveni spune ca totul a fost doar o zi "recreativa". Tot tinerii liberali din Giurgiu au organizat o petrecere asemanatoare si in luna iulie a acestui an, scrie Libertatea.

Un britanic pazeste strazile imbracat in ninja. Daca tot este expert in arte martiale, Ken Andre din Yeovil (Anglia) s-a gandit ca ar fi un bun supererou pentru orasul sau. In varsta de 33 de ani, Andre bantuie pe strazi noaptea imbracat intr-un costum de ninja si cauta raufacatori. Ca sa fie sigur ca nu-i scapa niciun sunet suspect, britanicul are un aparat auditiv menit sa-i faca auzul infailibil. De cate ori simte ca este momentul sa intre in actiune, Andre, care s-a autoporeclit "The Dark Shadow" (Umbra Intunecata ¬ n.red.), scoate un tipat, apoi porneste pe urma infractorilor, scrie Cancan.

Uite cum s-a ciocnit balonul de aceasta casa! Un balon s-a lovit cu nacela de o casa, dupa ce, in prealabil, a mai atins si cateva fire de telefon dar si alte doua case, insa, surprinzator, cei doi membri ai echipajului, care participa la festivalul Bristol's International Balloon Fiesta, au scapat teferi, scrie Libertatea.

S-au tavalit in strada pentru ca s-au terminat biletele la un concert al lui Justin Bieber. Un grup de fane ale tanarul cantaret au inebunit pur si simplu la aflarea vestii ca s-au terminat toate bitetele la concert al artistului. In filmuletul postat pe internet, cateva fane din Mexic, ale lui Justin Bieber au o reactie exagerata cand aud ca s-au terminat biletele. Una dintre ele se tranteste pe jos, in plina strada si isi urla durerea, scrie Click.