I-au placut mult femeile! O scrisoare dezvaluie viata sexuala a lui Albert Einstein. O scrisoare personala a genialului Albert Einstein a fost facuta publica, cu toate ca era bine ascunsa de mai bine de 20 de ani. In scrisoare sunt scoase la iveala aspecte inedite din viata lui sexuala. In 1912, fiind timp casatorit, el a avut o aventura cu verisoara sa, Elsa, pe care si luat-o de nevasta ulterior, in 1919, conform sexgen.ro. Dupa patru ani de casatorie cu Elsa, Einstein si-a gasit o amanta, pe secretara sa Bette Neuman, care era nepoata unui bun prieten de-al sau, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Fata lui e Lady GaGa, iar fiul sau se va numi Will.i.am. Dupa ce si-a numit fetita Lady GaGa, un britanic de 36 de ani din Northumberland s-a gandit ca si baiatul pe care il asteapta acum va trebui sa aiba un nume celebru. Ramas in pana de inspiratie, tatal Ian Clark si-a intrebat fiica vitrega, Maddie, in varsta de patru ani, ce nume ii place ei cel mai mult si mai mult. Micuta nu a stat prea mult pe ganduri si a gasit numele perfect pentru fratiorul ei: Will.i.am., dupa rapperul american din trupa Black Eyed Peas, anunta Cancan.

Uite ce ridicol arata femeile obisnuite atunci cand fac pe modelele. Artista Yolanda Domniquez a realizat un proiect pentru care a ales cateva femei sa pozeze ca niste adevarate modele, cu toate ca doamnele erau cat se poate de normale. Scopul imaginilor a fost de a ironiza viata artificiala a femeilor care sunt preocupate doar de look. Ce ai face daca ai vedea o femeie banala, cu forme obisnuite, stand intr-o pozitie ciudata si intinsa pe jos? Te-ai gandi ca pozeaza ca model sau ca are nevoie de ajutor? Yolanda a fost multumita de cum a iesit sedinta foto din New York si spune ca s-a amuzat teribil in urma reactiilor pe care le-au avut oamenii de pe strada la vederea "modelelor", relateaza Click.

Un caine si o pisica, confruntare ca in Vestul Salbatic. Mai tineti minte filmele western in care personajul pozitiv si cel negativ stateau fata in fata minute bune, pe strada, inainte sa se impuste? Cam asa stau si patrupedele din imaginile urmatoare. Mai bine de un minut, cainele si mata se privesc in ochi si inainteaza incet dar sigur, pana la marea confruntare. Pisica este cea mai curajoasa: dupa ce si-a infoiat spinarea, face incet cate un pas inspre dusman, gata sa atace in orice moment. Cainele, probabil n-a mai avut rabdare, a fost primul care a iesit la atac, insa surpriza a fost de partea lui: mata a reactionat rapid si i-a tras o gheara serioasa apoi catelul a luat-o la goana si pisica dupa el, contrar obiceiului. Integral in Libertatea.

Uite ce face un pui de tigru care nu poate sa doarma! Doi pui de tigri de Sumatra, in varsta de opt saptamani, sunt vedetele gradinii zoologice din Atlanta (Statele Unite). "Baietelul" Sanjiv si sora lui, Sohni, se joaca toata ziua,iar cand obosesc isi gasesc cate un colt in culcusul lor si dorm pe saturate. Ce fac insa atunci cand lui Sanjiv, de exemplu, nu-i vine "Mos Ene pe la gene"? Vizitatorii gradinii zoologice au avut ocazia de a observa ei insisi cum reactioneaza puiul de tigru, scrie Click.

Si-a rupt "barnaul" cand a tras! Fetelor, nu va mai jucati cu arme de calibru mare. Cursa intre sexe continua. Femeile vor sa arate ca cunt egalele barbatilor si ca pot face aproape orice face un mascul. Nu intotdeauna le iese, insa. Un exemplu graitor in acest sens este dat de o tanara care a vrut sa traga cu un pistol de calibru mare. Dupa ce un barbat i-a explicat cum trebuie sa foloseasca arma, tanara a luat pozitie de tragere, s-a concentrat, a apasat pe tragaci si... s-a trezit la pamant. Reculul pistolului a fost atat de puternic pentru manutele ei firave, incat arma a ricosat direct in nasul femeii, anunta Libertatea.