Cea mai in varsta persoana din lume a mai imbatranit cu un an. Americanca Besse Cooper a fost desemnata cea mai in varsta persoana din lume in luna ianuarie a acestui an. Titlul i-a fost furat de catre brazilianca Maria Gomes, cu 48 de zile mai batrana decat ea, insa aceasta a murit in luna iunie, asa ca titlul i-a revenit. Femeia a sarbatorit 115 ani, alaturi de familie si de cateva cunostinte, noteaza Huffington Post. Besse s-a nascut in statul Tennessee, insa s-a mutat in Georgia in timpul Primului Razboi Mondial, unde a lucrat ca profesoara. Americanca si-a sarbatorit implinirea celor 115 ani alaturi de un mic grup de prieteni si rude, inclusiv una dintre nurori, la azilul in care este internata, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cea mai mare varza din lume, crescuta cu pipi. Pensionarul britanic Tony Southall se lauda ca a reusit sa cultive cea mai mare varza din lume. El s-a oferit chiar sa dezvaluie secretele verzei care cantareste 13 kilograme, pentru ziarul "The Daily Mail". Southall a folosit un ingrasamant special pentru sol, pe baza de tataneasa, "cu miros de plante putrezite", si o galeata de pipi de om, anunta Click.

Face totul numai cum vrea ea! Vezi aici cea mai incapatanata pisica din lume! Voi ce v-ati face daca ati avea acasa o pisica atat de capricioasa? O cheama Miku si are o mare problema: nu suporta sa vada capace deschise! Chiar daca este alba si simpatica, uneori poate fi foarte perseverenta in ceea ce face. Atunci cand stapanul deschide capacelul, Miku nu se lasa pana nu il inchide. Si nu o data, ci de cate ori este nevoie, anunta Cancan.

Ati mai vazut o pisica dormind asa? Intr-un videoclip postat pe internet apare o pisica care a atipit intr-o pozitie foarte ciudata. Pisica pare sa motaie stand in sezut, cu labutele atarnandu-i pe langa corp. In timp ce este filmat, animalul isi ridica lenes capul de cateva ori si ii arunca o privire trista stapanului ei, informeaza Gandul.

Câinii maidanezii din Moscova folosesc metroul. Toată lumea ştie că cel mai bun prieten al omului se numără printre făpturile inteligente ale planetei, dar cânii vagabonzi din Moscova i-au impresionat pe oamenii de ştiinţă cu rutinele lor la bordul metroului. În fiecare zi, câinii ce locuiesc la suburbiile capitalei ruse călătoresc cu metroul până în centru, cel mai bun loc pentru a căuta prin gunoaie. Acest lucru se întâmplă de ani de zile, modul lor de viaţă schimbându-se faţă de epoca sovietică a înaintaşilor lor, cei care preferau doar zonele industriale, relateaza Click.