Sofer sa fii, noroc sa ai! Autostrada unde banii cad din cer! Cum ar fi sa te trezesti ca, in timp ce iti conduci masina pe autostrada, incep sa zboare bancnote pe langa tine? Banii au parut sa cada din cer pentru soferii aflati pe o autostrada din Olanda. Bancnotele care zburau care incotro au dat peste cap traficul, iar regulile de circulatie au fost rapid date uitarii, pentru ca toata lumea s-a oprit sa culeaga banii. Masinile au fost abandonate in mijlocul drumului, in timp ce proprietarii alergau care incotro ca sa prinda cat mai multe hartii. Ce se intamplase? O caseta plina cu bani a caut din mers, dintr-o masina ce transporta bancnotele de la banca, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Schimbare de look pentru Iisus: un american l-a desenat cu muschi si tatuaje. Artistul american Stephen Sawyer a vrut sa ne demonstreze cat de inventi poate sa fie, iar in cartile "No more Mr Christian Nice Guy" si "The Church Impotent - The Feminisation of Christianity" l-a desenat pe Iisus ca pe un barbat dur, care merge zilnic la sala si are si cateva tatuaje. Americanul si-a motivat gestul prin dorinta populatiei de a urmari cat mai multe personaje dinamice si de a-si crea ca model barbati musculosi. "Parerea mea este ca Iisus le-ar fi putut rasturna mesele camatarilor. Modelul pe care-l folosesc pentru desene este un surfer care arata precum un munte", a spus Sawyer, anunta Click.

A facut inconjurul Australiei cu o motocicleta alimentata cu ulei de gatit. Paul Carter, un scotian de 42 de ani, a reusit sa incheie o calatorie fenomenala in jurul Australiei. Barbatul a parcurs peste 20.000 de kilometri in 11 saptamani si nu a folosit nimic altceva pentru a se deplasa decat 630 de litri de ulei de gatit, combustibilul de care a avut nevoie motocicleta lui. Desi este foarte mandru de izbanda sa, precum si de mijlocul de transport foarte rentabil, Carter a subliniat ca nu a fost, nici pe departe, o calatorie lipsita de peripetii. Pe de-o parte, scotianul a avut de indurat zdruncinaturile continue ale motocicletei Betty. "Era de parca ma tineam de un picamer 12 ore pe zi", a descris el experienta cu motocicleta pe baza de ulei de gatit. De asemenea, Carter a trebuit sa stea cinci zile in spital, dupa ce s-a ranit la umar si si-a rupt niste coaste intr-un accident. Scotianul a pornit in aceasta calatorie pentru a-i face pe oamenii din intreaga lume sa constientizeze ca nu trebuie sa desconsidere combustibilii alternativi, informeaza Cancan.

Un australian a aruncat la gunoi bijuterii in valoare de 37.000 de euro. Un australian a avut parte de intamplarea vietii dupa ce "a reusit" sa arunce la gunoi o punga cu toate bijuteriile familei. Barbatul a rugat autoritatile sa il lase sa-si caute in gunoi bijuteriile in valoare de 37.000 de euro. Australianul pusese toate bijuteriile sotiei sale si lingourile de aur intr-o punga ordinara de plastic, pentru a nu atrage atentia eventualilor hoti. Dar pentru ca trebuia sa se mute dintr-un imobil in celalalt, acesta a aruncat la gunoi din greseala punga cu pricina. "Ne mutam si le-am cerut copiilor sa stranga toate resturile pentru a le arunca. Sotia m-a sunat cand eram la slujba si m-a intrebat unde sunt pungile. Stiti ce sentiment am avut brusc?. Valoarea bijuteriilor si a lingourilor de aur este estimata la aproximativ 50.000 de dolari australieni (37.000 de euro)", a declarat barbatul presei australiene. Autoritatile au declarat ca sunt sanse minime ca barbatul sa-si gaseasca averea intrucat zilnic se descarca mii de tone de deseuri, scrie Libertatea.

Iata cum arata primul computer Mac si Steve Jobs la 29 de ani. Steve Jobs s-a retras de cateva zile de la conducerea Apple, pe care a fondat-o in 1976, insa un clip video cu primul computer personal creat de Apple face senzatie pe internet. In 1984, la varsta de numai 29 de ani Steve Jobs anunta lansarea Macintosh (Mac) primul computer personal care a folosit un mouse si o interfata grafica, spre deosebire de computerele de pana atunci care utilizau interfata CLI (command line interface) care functiona prin comenzi secventiale si era mult mai greu de utilizat. Specialistii vremii afirmau ca Mac "este cel mai usor computer pe care l-au vazut", iar "Apple a dus la bun sfarsit ceea ce trebuia sa faca". Vezi in video ce spune Jobs despre Macintosh, anunta Click.

O masina de peste o suta de ani inca merge struna. Brian si Pat Casley, doi pensionari britanici, cred cu tarie ca odinioara se faceau lucruri de foarte buna calitate. Nici nu e de mirare, dat fiind ca sunt mandrii proprietari ai celei mai vechi masini din Marea Britanie, un Wolseley din 1904, care merge in continuare de minune. Desi are peste o suta de ani vechime, masina nu a fost implicata in niciun accident si are, in continuare, numerele de inmatriculare originale. Automobilul are doar doua locuri, 6 CP, motor de un cilindru, poate atinge 47 de kilometri/ora si are un consum de aproximativ 6/100. Din pacate, cei doi britanici nu stiu cati kilometri a parcurs masina in cei 107 ani ai ei, pentru ca a fost facuta inainte sa fie instalate kilometrajele pe masinile britanice, informeaza Cancan.