S-au "inventat" vacutele pitice. Britanica Jay Brittain are in ferma sa din apropiere de Kington, Herefordshire, niste vaci cu talia de caini! Este vorba de vacuta Mary si boul Charlie, din rasa de bovine pitice Zebu. In fiecare zi le mangaie si se joaca impreuna cu ele, fara teama. Jay Brittain si-a dorit foarte mult sa aiba cele doua exemplare de animale ciudate, despre care a auzit prima oara in urma cu 15 ani. Si-a implinit dorinta abia recent, dupa multi ani de cautari. Merge cu ele la plimbare, ca si cand ar fi copiii sai. Integral in Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Barbat arestat dupa ce si-a ascuns cativa serpi in pantaloni. Oficialii de la aeroportul international din Miami au gasit aceste animale in interiorul pantalonilor unui pasager, care incearca sa urce la bordul unui zbor pentru Brazilia.US Transportation Security Administration a declarat ca barbatul avea sapte serpi exotici si trei broaste testoase invelite in saci de nailon ascunse in pantaloni, scrie Libertatea.

Un politist... la datorie! Sex salbatic pe capota masinii, sub privirile unui animalut curios. Cateva camere de supraveghere montate in Santa Fe, capitala statului american New Mexico, trebuiau sa surprinda imagini cu pusti care fac graffiti pe cladirile publice. In schimb, camerele cu pricina au ajuns sa inregistreze un adevarat film porno, avandu-i ca protagonisti pe un politist si o soferita trasa pe dreapta. In imaginile date publicitatii de biroul serifului din Santa Fe, politistul face sex salbatic cu o femeie, in plina zi, pe capota masinii ei, langa o autostrada. Cu pantalonii in vine, ofiterul a fost precaut si si-a pastrat centura cu pistolul, poate-poate trebuia sa intervina in forta in alta parte. Scenele de amor au avut si un spectator, relateaza Cancan.

Parodie: Hitler se infurie cand aude ca Apple a pierdut prototipul de iPhone 5 intr-un bar. La scurt timp dupa ce un site de electronice a anuntat ca Apple a pierdut prototipul de iPhone 5 intr-un bar, pe YouTube a aparut o parodie in care Hitler este foarte furios de acesta neatentie a companiei. Anul acesta, un alt prototip de iPhone a fost uitat intr-un loc public. iPhone-ul, care a fost gasit intr-un restaurant mexican din San Francisco, se pare ca a fost vandut pe site-ul Craigslist pentru doar 200 de dolari, anunta cnet.com. In foarte scurt timp de la postarea acestei stiri, pe site-ul YouTube a aparut o parodie in care Hitler se infurie teribil la auzul vestii ca Apple a pierdut, pentru a doua oara, un prototip al unui iPhone, informeaza Click.

45.000 de oameni s-au batut cu 120 de tone de rosii, la festivalul Tomatina. Peste 45.000 de oameni din mai multe tari au participat la festivalul anual Tomatina din localitatea Bunol, Spania. Participantii s-au batut cu numai putin de 120 de tone de rosii. Tomatina este un festival ce are loc annual in ultima zi de miercuri a lunii august in Bunol, Spania. Participantii trebuie sa sa se bata cu rosii. Este considerata cea mai mare bataie cu mancare din lume, anunta Libertatea.

Un caine fara stapan a fost vazut pe cel mai inalt munte din Africa, Kilimanjaro. Un turist a ramas socat cand a vazut un caine comunitar pe cel mai inalt munte din Africa, Kilimanjaro. Animalul a fost vazut de un turist pe cel mai inalt varf al muntelui Kilimanjaro, Uhuru, la o altitudine de peste 5.800 de metri. Acolo temperaturile ajung de la minus patru la minus 15 grade. Expertii incearca sa isi dea seama cum a ajuns cainele la o altitudine atat de mare si cum a supravietuit fara mancare adecvata, potrvit The Telegraph. Un veterinar crede ca animalul poate fi turbat si i-a sfatuit pe turisti sa pastreze distanta fata de caine, scrie Click.