Cea mai grasa mama din lume a ramas fara iubit! Acum se apuca de dieta. Donna Simpson, declarata cea mai grasa mamica din lume, a fost parasita de iubitul ei dupa ce s-a ingrasat in exces de dragul celebritatii. Acum ca a ramas singura, ea va trebui sa se gandeasca serios la cura de slabire de dragul fetitei sale. Daca pana acum kilogramele in plus i-au adus mai bine de 90 000 de dolari, femeia s-a decis sa slabeasca dupa ce a ramas singura cu fetita ei Jennifer. "Nu este o problema sa te ingrasi cand ai un partener care te ajuta sa te hranesti si are grija de tine! M-am despartit de logodnicul meu dupa cinci ani si m-am mutat cu copilul inapoi in Ohio. Acest lucru m-a facut sa realizez ceva important. Sanatatea si bunastarea familiei mele a fost mereu o prioritate pentru mine si sotul meu. Acum ca am ramas singura cu un copil in grija, trebuie sa imi schimb drastic stilul de viata." a tinut ea sa precizeze pe blogul personal, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Super dragut: Dupa 63 de ani in care au stat despartiti s-au casatorit! Bill Labram si Peggy Fryer, ambii in varsta de 80 de ani, au fost iubiti in liceu, dar nevoiti sa se desparta din cauza parintilor care nu erau de acord cu relatia dintre ei. Cei doi s-au indragostit prima oara in 1947, dupa ce au crescut pe aceeasi strada, dar tatal lui Peggy a considerat ca fiica lui este mult prea tanara sa-si dea intalniri la 16 ani. Cu inimile frante, cei doi au luat-o pe cai separate, s-au casatorit si au facut copii, desi se gandeau unul la celalalt zilnic. De abia cand sotia lui Bill a murit in 2007 si o prietena i-a aratat anuntul in ziar, Peggy s-a hotarat sa-l contacteze pe fostul ei amorez. "Simt ca ni s-a dat o noua sansa in dragoste. M-am gandit la el in fiecare zi, in toti acesti ani, si el spune ca se uita la o fotografie veche cu mine, pe care o avea in birou, si se intreba ce fac. Lucrurile erau diferite pe atunci si tatal meu mi-a interzis sa-l mai vad pe Bill", isi aduce aminte Peggy, anunta Click.

Dai 99 de dolari si te muti in casa noua. Vazand ca tot mai multi americani faliti isi pierd locuintele ipotecate, o companie din SUA a venit cu solutia salvatoare: case noi, incepand de la 99 de dolari. Avantajele sunt nenumarate: perfecte chiar si pentru cel mai mic buget, curatenia ia foarte putin timp si sunt si eco. Noii proprietari vor trebui, insa, sa se descurce cu o suprafata de numai 20 de metri patrati, care include baia si bucataria. Totodata, ei isi vor asambla singuri casele, pe care le pot pune pe roti si plimba de colo-colo, in cazul in care nu-si permit si un teren pe care sa le puna. Tumbleweed Tiny House Company, producatorul micro-caselor, are si variante pentru cei cu un buget mai mare si indemanare mai mica. Cu 39.000 de dolari, clientii primesc o casa mica, dar cocheta, gata montata, informeaza Cancan.

A facut surf tras...de un rechin urias. A vrut sa iasa in evidenta si a reusit. Un surfer si-a uimit prietenii si pe cei care stateau la plaja, cand a facut surf tras un rechin urias. Catarat pe un pod, barbatul si-a aruncat placa in apa, apoi lanseta de care erau atarnate halci de carne si apoi s-a aruncat si el. S-a pus in fund pe placa si a mulinat undita pana cand marele rechin...a bus botul la momeala. Atat i-a trebuit surfer-ului ca sa se urce in picioare si sa fie plimbat pe o distanta de cateva sute de metri de rechin, scrie Libertatea.

Sani falsi la patru anisori? Ce face o mama pentru ca fiica ei sa castige la un concurs de frumusete! Maddy Jackson, la doar patru anisori, este pe drumul de a deveni femeie. Ea este concurenta soc la reality show-ul "Toddlers and Tiaras" din Statele Unite, care arata lumea ireala a concursurilor de frumusete pentru copii. Maddy a venit imbracata intr-un costum de latex roz, cu sani falsi, peruca, si desi abia putea sa spuna o propozitie cap coada, ea incerca sa imite o adolescenta de 20 de ani. "Pentru unii oameni este ceva de neimaginat, pentru noi este normal...Cand poarta sanii falsi este ca si cum ar primi un bonus", explica mama copilei, Lindsay, care a inscris-o pe micuta la astfel de concursuri, inca de cand avea noua luni, anunta Click.

Cea mai batrana pisica traieste in Olanda! Are 25 de ani. Nu mai alearga de colo-colo si isi petrece timpul mai mult dormind, dar, cu toate acestea, arata foarte bine pentru varsta ei. Este vorba despre cea mai batrana pisica din lume, pe nume Draquepitt. Felina, care locuieste impreuna cu stapanii ei in orasul Vlaardingen din Olanda, are 25 de ani, ceea ce in ani umani reprezinta 116 ani. Pisica este foarte rasfatata de stapanii ei, An, in varsta de 75 de ani, si Hans, in varsta de 79 de ani. In ciuda faptului ca este cea mai batrana pisica din lume, Draquepitt nu este detinatoarea titlului cu pricina. In Cartea Recordurilor, cea mai batrana felina din lume este mai mica cu patru ani decat Draquepitt, avand 21 de ani, informeaza Cancan.