Taman in zilele cand se tund oile si se intarca mieii, Dumnezeu i-a smuls suzeta din bot lui Gigi Becali si l-a tuns la zero. Motivatia acestei lovituri celeste am ascultat-o la OTV, unde baciul Stelei, suparat ca Sfantul Duh nu l-a mai servit ca de obicei la plasa, a decretat ca Dumnezeu e bozgor.

Un grup de unguri mascati, insotiti de o sleahta de procurori din neamul lui Attila, a tabarat la Cluj pe trimisii intraripati ai cuviosiei sale, ciufulindu-le penele si extragandu-le geanta cu euroi din portbagaj.

Bag seama ca ctitorul Gigi Becali intentiona sa ridice pe Dealul Feleacului un ciopor de biserici, drept pentru care amusina un teren prielnic unei asemenea lucrari crestinesti. Ciracii sai au confundat insa terenul cu pricina cu terenul de fotbal, astfel ca, la ceas de seara, diavolii de la DNA si-au bagat coada in agheasma neinceputa cu care domnul Gigi isi face gargara.

Numai asa se explica stafidirea nonsalantei cu care isi recunostea pe vremuri in direct, la televizor, manariile fotbalistice. De data asta, speriat ca justitia i-ar putea confisca jucarica din Ghencea, Gigi Becali a dat-o la intors, acuzand un complot unguresc.

Dupa ce a inotat voiniceste si cu trabucul intre dinti in zona libera de responsabilitati din oceanul Tranzitiei, miliardarul roman se ineaca lamentabil in haznaua cu bani din dosul Curtii de Conturi.

Integral in Cotidianul.