Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, intr-o emisiune la Antena 3, ca este posibil ca premierul Victor Ponta sa fie primit la Berlin de cancelarul Angela Merkel. "Eu infirm", a raspuns premierul cand a fost intrebat despre intalnire, potrivit Gandul.info.

"E posibil ca premierul Ponta sa fie primit de dna Merkel in mai sau iunie, asa am inteles. Nu neaparat ca efect al numirii propunerilor facute de Victor Ponta pentru sefii parchetelor, ci ca un complex de imprejurari. Romania a inchis criza politica, cu costuri probabil, ca efect al inchdierii acestui subiect si anume perpeutarea starii de instabilitate in cadrul parchetelor", a declarat Dragnea, intrebat de moderatorul Radu Tudor daca poate confirma o intalnire Ponta - Merkel, despre care detine informatii.

Despre numirile facute de Ponta la sefia parchetelor:

"Nu este niciun fel de fisura sau deranj in interiorul partidului, ba dimpotriva. Numirile nu cred ca sunt asa ingrozitoare, eu nu ii cunosc personal. Eu personal si majoritatea zdrobitoare din PSD il sustin in totalitate in demersurile lui pe V. Ponta".