Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Marian Vanghelie o sa plateasca in instanta pentru toate "afirmatiile mincinoase" facute la adresa sa si a presedintelui social-democratilor, Victor Ponta.

"Pentru afirmatiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a facut si despre mine si despre Victor Ponta va asigur ca va plati in instanta", a spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Intrebat daca s-a gandit sa il dea in judecata pe Marian Vanghelie sau daca a facut-o deja, el a spus ca nu a facut-o deocamdata.

"Nu am facut-o. Astept sa verse tot veninul pentru ca sunt afirmatii foarte grave si neadevarate. Este cazul, la un moment dat, ca genul acesta de afirmatii facute de oameni care se cred oameni politici sa inceteze. Daca tot vorbim si de o reforma a clasei politice si de o reforma a atitudinii politice a celor care sunt in politica trebuie sa punem niste limite, niste limite de moralitate", a explicat Dragnea.

El a spus ca nu exista framantari in partid, ci sunt "oameni framantati la televizor".

"Nu exista framantari in partid de natura de a tulbura foarte mult viata de partid. Sunt oameni framantati la televizor, i-am vazut si eu, i-ati vazut si dumneavoastra, dar este departe de adevar sau sunt departe de adevar afirmatiile dumnealor ca sunt 50 de parlamentari, ca sunt nu stiu cate organizatii. Nu exista asa ceva. Nu exista un asemenea numar", a precizat Dragnea.

Presedintele executiv al PSD a mai explicat ca nu exista riscul ca partidul sa se scindeze.

"Nu exista riscul, pentru ca s-a pus problema daca se scindeaza PSD - de ce sa se scindeze? Un partid nu se scindeaza cand este la guvernare. N-ar avea motiv. Acest cuplu Geoana - Vanghelie nu reprezinta o atractivitate pentru membrii de partid pentru ca nu le propune, practic, nimic. Ei au fost dati afara din partid pentru ca se stia ca sunt vanzatori si nu a mai vrut nimeni din Comitetul Executiv sa ii tina in partid. Nu au muncit in campanie pentru Victor Ponta, au avut dese intalniri cu ceilalti din tabara lui Iohannis. Scopul lor era ca Victor Ponta sa piarda alegerile pentru a prelua partidul", a subliniat Dragnea.

In opinia sa, Mircea Geoana si Marian Vanghelie nu au ce sa le propuna parlamentarilor PSD.

"Ce sa le propuna Geoana si Vanghelie colegilor nostri parlamentari? (...) Sa mergem intr-o aventura - a cui, a lui Mircea Geoana? Care imi pare rau sa o spun sau, ma rog, nu imi pare foarte rau, dar minte. A facut afirmatiile iresponsabile. In ziua in care a declarat ca s-a intalnit cu oficiali americani de la care avea girul sa dea jos Guvernul. A doua zi Ambasada Americii a negat asa ceva. Nu poti sa mergi dupa un asemenea om sau asemenea echipa", a spus Dragnea.