Ecaterina Andronescu a fost inclusa in sondajul de opinie al USL pentru stabilirea candidaţilor în Bucureşti pentru alegerile locale, a declarat marti in cadrul emisiunii Foc Incrucisat de la TVR Info, senatorul PSD, Miron Mitrea. "In ultima perioada am tot vazut politicieni, din actuala putere - viitoarea opozitie-, spunand: <> si nu e asa; a luat-o bine in sus, in Bucuresti, cel mai rau stam intr-un sector cu 65% si cel mai bine in altul cu 79%", a declarat Mitrea.

Intrebat cine este candidatul PNL pentru a intra in sondajele interne de la sectorul 6, Mitrea a spus ca nu-si aminteste numele persoanei respective.

Miron Mitrea declarase luni pentru HotNews.ro ca s-a stabilit ca trei sectoare vor avea candidati de la PSD si trei de la ACD. "Stim ca va candida la sectorul 1, Andrei Chiliman, la sectorul 4 Popescu-Piedone si la sectorul 5 Marian Vanghelie. Deci sunt trei sectoare in discutie. S-a dat drumul la sondajele de opinie la nivel de sectoare si vom vedea rezultatele saptamana viitoare probabil", a spus senatorul PSD.

Mitrea a adaugat ca USL masoara in sondaje doua persoane pentru sectorul 3: PSD pe actualul deputat Robert Negoita iar PNL pe actualul senator Mircea Diaconu. Miron Mitrea este coordonatorul campaniei PSD pe Bucuresti.