Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a declarat joi la TVR Info ca nu a discutat cu nimeni despre eventuala sa candidatura la primaria Capitalei. Reactia vine dupa ce Elena Udrea sugerase intr-un interviu pentru Adevarul ca Monica Macovei este vazuta ca potential candidat al PDL pentru primaria Capitalei.

"Eu sunt la Strasbourg si daca mai stau mult la discutii cu dvs. pierd si avionul spre Bucuresti; nu am discutat cu nimeni aceasta varianta, nu am reflectat la ea, nu am ce sa va raspund", a declarat usor agasata de intrebare Monica Macovei.

Elena Udrea a mai declarat in interviul de joi ca in partid se fac evaluari pentru gasirea candidatului care sa il bata pe Sorin Oprescu in competitia de anul viitor. "În Bucureşti, ar fi foarte util un primar care să ducă o reală luptă cu corupţia din administraţie şi care el însuşi să fie insensibil la corupţie. Pe primul loc cu un mesaj anticorupţie este, evident, Monica Macovei", a spus Udrea.

Sefa PDL Bucuresti i-a criticat totodata pe cei care s-au inscris deja in cursa: Silviu Prigoana, Teodor Paleologu si Costica Canacheu pentru ca nu au iesit sa il infrunte pe primarul general Sorin Oprescu, sustinut de USL pentru un nou mandat.