Jurnalistul Bogdan Chrieac a admis, joi seara, in cadrul emisiunii "Sub semnul intrebarii" difuzata de B1 TV, ca "Grasutul" despre care vorbea in filmarea din culisele separarii Realitatea TV era omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

"Da, este vorba despre Sorin Ovidiu Vintu. Intr-un moment privat, am apreciat, alaturi de Corina Dragotescu, ca profesionisti, maiestria loviturii. Este marea maiestrie a domnului Vintu de a-l gasi pe Elan Schwartzenberg drept investitor", a spus Chrieac.

Intrebat daca avea cunostinte despre existenta momentului scindarii postului de televiziune, jurnalistul a explicat ca l-a sunat pe omul de afaceri doar pentru a ii comunica ca a reusit sa dea o lovitura de maestru, mentionand ca acest lucru s-a intamplat dupa ora 18.00.

"L-am sunat pe domnul Vintu si i-am spus ca este o lovitura de maestru. Mi-a spus ca nu stie absolut nimic", a mai spus Chirieac.

Intr-o interventie telefonica, Elan Schwartzenberg a spus, legat de ipoteza ca in spatele sau s-ar afla Sorin Ovidiu Vintu, ca e constient de aceste speculatii, insa nu doreste sa contrazica pe nimeni.

Totodata, Schwartzenberg s-a declarat nemultumit de declaratiile Elenei Udrea, care afirma ieri, tot la B1 tv, ca in spatele Realitatii TV, aripa Elan Schwartzenberg, se afla omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

"Nu doresc sa contrazic pe nimeni asupra acestui lucru. Am avut un gust amar dupa declaratiile Elenei Udrea. Toti cei care sunt convinsi de acest lucru, in secunda asta, sunt convins ca la anul, cand va fi an electoral, nu or sa ma caute pe mine, or sa il caute pe Sorin Ovidiu Vintu, ceea ce este o idee exceptionala. Mi-a luat o piatra dupa suflet. Efectiv, ma amuz", a spus proprietarul Realitatea.