De cand premierul a preluat in propria sa coordonare Promovarea Comertului si Investiᅢiilor Straine (CRPCIS) avem in negociere 22 de proiecte investitionale, care ar putea oferi 8000 de locuri de munca, a declarat vineri, la TVR Info, Andreea Paul Vass, consilier al lui Emil Boc.

"Se vorbeste foarte mult despre investitorii care pleaca si incredibil de putin despre cei care vin, care sunt multi si semnificativi", a spus ea.

Consilierul premierului a mentionat o investitie recenta la Satu Mare a unui investitor neamt, unde se prefigureaza peste 1000 de locuri de munca. De asemenea, Andreea Paul Vass a amintit ca numai in ultima luna 5 investitori si-au deschis noi platforme de productie in Romania ( Continental, Delphi, Yazaki, etc) care au oferit 1600 de locuri de munca.

"Sunt companii care decid sa investeasca masiv acum in Romania. Romania ramane atractiva din foarte multe puncte de vedere, chiar daca mintile umbrite de politicianism ale unora nu vor sa recunoasca asta", a conchis consiliera premierului Emil Boc.