Patronul OTV, Dan Diaconescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii "Ultimul Cuvant" difuzata de B1 TV, ca afirmatia lui Cozmin Gusa, potrivit careia el detine 20% din actiunile OTV este falsa. "Eu nu-l acuz, dar nu s-a uitat bine in contabilitate", a spus Diaconescu.

Dan DiaconescuFoto: captura B1 TV

Intrebat daca a discutat cu Gusa despre acest subiect, Diaconescu a raspuns: "Dupa ce a facut acea declaratie, eu am discutat cu dansul (Cozmin Gusa-n.r.) si i-am spus ca e o greseala ceea ce afirma. El mi-a zis :"Asa apare in contabilitatea mea". (...)E o lipsa de informare, el a preluat din scurt o firma si poate nu a apucat sa se uite in acte", a spus patronul OTV.

Totodata, Diaconescu a tinut sa precizeze ca televiziunea sa nu a primit niciodata bani de la firma Petrom Service.

"Nu este adevarat. S-a spus ca la Partidul Poporului sunt foarte multi bani ai lui Vintu, nimic mai fals. Se spune ca Petromservice ar fi actionar sau ar fi dat bani la OTV...niciun ban", a explicat Diaconescu.

Patronul OTV a adaugat ca a existat un sambure de adevar la mijloc, care vine din vremea de cand OTV avea o colaborare cu o agentie de publicitate, care vindea reclama si pentru Realitatea.

"Am facut un contract de publicitate cu o firma care vindea publicitate si la Realitatea si OTV. Aceasta firma se zvonea ca facea parte din imperiul Vantu - Luca. Firma se numea Media House. (...) Pe mine m-a ajutat. Au crescut veniturile din incasari de publicitate", a mai spus Diaconescu.

Cozmin Gusa a declarat duminica seara la B1 TV, ca este actionar cu 20% la Realitatea TV si OTV, dar si noul proprietar al fostei Petrom Service.

"La trustul Realitatea Media avem o participare undeva in jurul a 20%. Avem si 20% din OTV, plus alte licente de radio si televiziune din tara care asteapta sa fie reactivate cum ar fi Ziua, sau Gardianul", a spus Gusa.

Asculta aici interviul audiocu Cozmin Gusa acordat HotNews.ro pentru a afla mai multe detalii.