Gigi Becali: Terenul Armatei avea o valoare sentimentala. Avea lucerna si puteam paste oile (HotNews.ro)

Foto:

Instanta suprema a reluat vineri audierile in dosarul in care finantatorul echipei de fotbal Steaua, George Becali, fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fiica acestuia au fost deferiti justitiei pentru un schimb de terenuri dintre omul de afaceri si institutia statului.

"Am refuzat terenul din Ghencea pentru ca ma interesa un teren mai apropiat de ferma mea din Pipera. In felul acesta, eu puteam transporta mai usor si mai ieftin mancarea pentru animale. In plus, terenul avea o valoare sentimentala pentru mine. Era semanat cu lucerna si puteam sa imi duc si eu oile la pascut acolo. Dar eu nu puteam pana sa fac schimbul. Pentru ca acolo era interzis, ca era al Armatei. Doar un cioban Bebe putea paste oile acolo. Eu ma ofticam. Ca ala, Bebe, pastea ziua, ca avea blaturi", a sustinut George Becali, respingand ipoteza vreunui interes financiar sau de oportunitate materiala.

Catalin Botezatu: "Cei care ma fac bulangiu sunt complexati. Am fost la curve, da' alea nu sunt femei" (interviu EvZ)

Designerul Catalin Botezatu sare ca ars atunci cand il intrebi despre orientarile sale sexuale, indelung comentate in presa. "Va spun cum mi-o trag daca doriti! Cine ma face bulangiu e complexat si n-are p... Am f... nevestele altora care nu si le-au satisfacut!", sunt doar cateva mostre din ce a debitat creatorul de chiloti.

Cate femei? "E vulgar sa spui povesti pescaresti... Pot fi sute! Ar fi un comentariu de frustrat sa vorbesc despre femei ca numar!", se contrazice singur vedeta TV. Neintrebat, ii da bataie: "Am fost la curve! Da' alea nu-s femei!", a declarat Botezatu pentru EvZ.