Cozmin Gusa a vorbit marti la TVR Info despre cumpararea in luna noiembrie a fostei companiii Petromservice, cu doar cateva ore inainte ca "Lotul Vintu" sa fie retinut de procurori pentru devalizarea societatii. Intrebat daca in spatele afacerii se afla in continuare Sorin Ovidiu Vintu, Gusa a raspuns: "Eu nu vreau sa vorbesc despre Sorin nici de bine, nici de rau; mai ales ca nu vorbesc cu el de vreun an si jumatate si am motivele mele".

"Se poate insinua orice si daca ma apuc sa neg nu fac decat sa generez acea telenovela de care ma feresc...Traian Basescu a ajuns presedinte in primul rand datorita faptului ca doi asa zisi dusmani declarati ai sai, care sunt prea orgolisoi si nu stiu sa-si tina gura cand trebuie - Dinu Patriciu si SOV- insinueaza ca ar fi in spatele tuturor treburilor; eu nu vreau sa vorbesc despre Sorin nici de bine, nici de rau mai ales ca nu vorbesc cu el de vreun an si jumatate si am motivele mele; iar in situatia in care este sa mai vorbesc de rau despre el, nu se face si oricum nu-mi vorbesc de rau fostii prieteni; iar acum sa ma apuc sa-l injur in public pe Vintu numai ca sa dovedesc cuiva care are indoieli ca n-ar fi in spatele afacerii, mi se pare inutil", a explicat Gusa.

Cozmin Gusa a cumparat fosta Petromservice, cu doar cateva ore inainte ca "Lotul Vintu" sa fie retinut de procurori pentru devalizarea societatii.

Fosta Petromservice a fost preluata de Strategies Research Investment SRL, companie la care Cozmin Gusa detine 50% din actiuni, celelalte 50% fiind detinute de Maricel Pacuraru.