O liceana din Iasi se prostitueaza ca sa-si cumpere caiete si carti! Poveste incredibila la Iasi: Alexandra Maria P., de 18 ani, a ajuns sa se prostitueze in ultimii doi ani pentru a se intretine la liceu. Fata a plecat de acasa in toamna anului 2010, pentru ca tatal ei se imbata si o batea. Mai mult, parintii nu aveau de unde sa-i dea bani pentru a se intretine la liceu. Nevoita sa lupte de una singura cu viata si dorind sa finalizeze cursurile liceale, Alexandra si-a gasit un peste care i-a inchiriat un apartament in centrul orasului si a inceput sa se prostitueze. "Eram virgina cand am decis ca trebuie sa ma prostituez. Aveam nevoie de bani si nimeni nu ma ajuta", a precizat Alexandra, citeaza Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Monstrul care a INGROZIT omenirea. Jumatatea om, jumatate oaie. O oaie din Sokoto, Nigeria, a dat nastere unei creaturi, care arata jumatate oaie, jumatate om. Creatura a venit pe lume pe 22 ianuarie, iar mii de persoane au fost curioase sa vada cum arata mielul, cu chip de om. Localnicii cred ca aceasta creatura s-a nascut din cauza unor practici de vrajitorie. In schimb, veterinarii spun ca aceasta creatura s-a nascut doarece s-a depasit termenul de gestatie, scrie Realitatea.net.

Ultima moda la americani: fac priveghiul in masina! Credeai ca inmormantarea este un eveniment plictisitor? Iata ca o firma de pompe funebre reinventeaza procesiunea. Robert L. Adams Mortuary din Compton, Los Angeles, a lansat un nou pachet de servicii pentru sume cuprinse intre 2.500 de dolari (8.250 lei) si 5.000 de dolari (16.500 lei). Astfel, invitatii la inmormantare vin sa isi prezinte omagiile in regim drive-in, ca la restaurantul fast-food, scrie Click.

Cunoasteti expresia: "Mama, ce airbag-uri are?" S-a adeverit in cazul unei tinere! Implanturile i-au salvat viata! In varsta de 32 de ani, Sheyla, care a intrat in cartea recordurilor pentru cele mai mari silicoane, a trecut recent pe langa moatre si a fost salvata chiar de implanturi, care i-au servit pe post de ... airbag-uri. In timp ce se indrepta spre casa ei din Texas, dupa o petrecere Super Bowl, a intrat cu masina intr-un copac. Desi impactul a fost destul de dur, brazilianca a scapat teafara datorita sanilor ei imensi, care i-au protejat corpul, scrie Libertatea.

NASA a fotografiat o nava spatiala inghetata pe Marte. Sonda spatiala Mars Reconnaissance Orbiter, care orbiteaza in jurul Planetei Rosii, a fotografiat o nava spatiala aflata pe suprafata martiana. Este vorba de nava-robot Phoenix Mars Lander, care a aterizat pe Planeta Marte in 2008. Oamenii de stiinta au calculasera ca Phoenix ar fi trebuit sa functioneze timp de trei luni, insa nava-robot le-a depasit asteptarile: a transmis date timp de cinci luni, scrie Realitatea.net.

Pedeapsa unui parinte pentru fiica nerecunoscatoare: i-a umplut laptopul de gloante. Dupa ce o adolescenta a postat pe pagina de Facebook un comentariu in care se plangea ca parintii o pun sa faca prea multe lucruri prin casa, tatal sau a gasit cea mai buna metoda de a o pune la punct. Cu o seara inainte, ii instalase fiicei rebele tot felul de programe pe laptop, despre care barbatul spune ca l-au costat 130 de dolari. Cu toate acestea, el nu a avut nici o ezitare in a distruge computerul de pe care fata scrisese mesajul ireverentios. "Acela este laptopul tau... iar acesta este pistolul meu, calibrul 45", a spus el in clipul postat pe YouTube, scrie Click.