Mircea Geoana a comentat la "Vorbe grele" (Antena 3) vizita recenta a lui Victor Ponta in SUA dezvaluind ca acesta a fost primit doar de un subsecretar de stat si a pastrat tacerea asupra subiectului tocmai fiindca nu a avut parte de "intalniri la nivel inalt".

Mircea GeoanaFoto: AGERPRES

"Nu poti sa apari la Gadea in emisiune si sa nu spui cu cine te-ai intalnit in SUA. S-a intalnit cu adjunctul unui secretar. Nu e o rusine ca n-ai fost primit la nivel inalt. Dar chiar asa incearca sa ne pacaleasca?! Nu a facut poze?! Dar ce? s-a dus sa faca poze cu Statuia libertatii?!... Ponta a zis: <> Dar cand s-a dus in Parlament ca sa-i faca bezele lui Ungureanu l-a intrebat mai intai pe Crin si pe Constantin?", a atacat Geoana.

Fata de Crin Antonescu, Geoana spune ca are respect si ca a avut o relatie fara repros in timpul campaniei electrorale chiar daca "aceasta relatie a fost umbrita" de aprobarea lui Antonescu fata de gestul lui Ponta de a-l exclude din PSD.

Vorbind despre viitorul sau politic, fostul candidat la prezidentiale spune ca incearca sa-si constituie o formatiune politica credibila si ca principalul sau scop va fi inlaturarea actualei puteri refuzand categoric "o apropiere" de aceasta.