Emil Boc a vorbit la B1 TV si despre difuzarea de catre Antena 1 a filmuletului cu el in timp ce se dezbraca spunand ca nu a comentat incidentul fiindca nu a vrut sa se coboare la nivelul respectivilor jurnalisti. Boc spune ca nu s-a hotarat inca daca sa dea televiziunea amintita in judecata sau nu, dar apropiatii il sfatuiesc sa faca acest pas si sa doneze banii obtinuti ca despagubiri.

Liderul PDL spune ca viata nu i-a fost pusa niciodata in pericol si ca SPP-ul s-a achitat excelent d sarcini pe perioada mandatului sau de premier.

CNA a sanctionat la mijlocul lunii februarie postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier EmilBoc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.

Dan Capatos si reprezentantii Antenei au spus ca postul functioneaza dupa reguli comerciale si si-au asumat doar doua greseli - acela ca imaginile au fost difuzate in bucla si nu au fost blurate. Membrii CNA au respins, insa, toate argumentele postului, aratand ca in cazul lui EmilBoc, de dragul audientei, au fost incalcate grav, cu buna stiinta, libertatile si drepturile la viata privata, propria imagine si demnitate umana.

OTV a primit o amenda de 200.000 lei pentru ca a preluat si difuzat imaginile difuzate de Antena 1 Rasvan Popescu, presedinte CNA: "E probabil cazul cel mai grav cu care ne-am infruntat, e o incalcare foarte clara a legislatiei audiovizuale"