Crin Antonescu: MRU mi-a facut o impresie proasta

Ponta si Antonescu la tvFoto: captura tv

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri la TVR Info, comentand subiectul telefonului dat de Mihai Razvan Ungureanu lui Victor Ponta, ca este vorba despre "o diversiune subtirica". Intrebat fiind de dialogul putere-opozitie, Antonescu a spus ca premierul Ungureanu nu reprezinta puterea: "Eu nu doresc un dialog cu dl. Ungureanu, poate doar pe logica, lingvistica daca avem timp; dialog politic, dialog putere-opozitie nu se face cu dl. Ungureanu care nu-i putere, ci doar un slujbas, foarte inalt al puterii; puterea e cum am vazut limpede la dl. Basescu si la presedintii sau conducerea partidelor care compun coalitia de guvernare".

"N-am dat curs invitatiei dvs ca sa vorbesc de MRU, mi-a facut o impresie proasta, sunt un om care cauta partile bune, nu-l consider deocamdata un adversar politic... MRU a aratat la interval de cateva minute, pe de o parte ca e independent politic, iar pe de alta parte ca e un membru PNL auto-suspendat", a declarat seful liberalilor la Antena 3.

Acesta si-a continuat tirul la adresa premierului: "Am o impresia proasta din cauza ca am urmarit acel interviu cu foarte multa atentie, e primul ministru al Romaniei. Parerea proasta e data de chestiuni de fond, nu de chestiuni de detaliu. Romania nu are un prim-ministru, prim-ministru este Traian Basescu. MRU nu a reusit sa ne explice cine l-a pus prim-ministru, pe cine reprezinta, o coalitie, PNL, pe Traian Basescu, ca sa stim cu cine stam de vorba".

Ponta: Era normal ca Ungureanu sa ma sune pe mine

"E normal ca Mihai Razvan Ungureanu sa ma sune pe mine pentru ca eu si Crin ne-am impartit joburile in Opozitie. [...] Crin va candida pentru presedinte. Eu sunt cel care va candida din partea USL pentru prim-ministru asa ca e normal sa ma sune pe mine" pentru probleme administrative, a explicat miercuri seara liderul PSD Victor Ponta la emisiunea "Foc incrucisat", difuzata de TVR Info, referindu-se la faptul ca premierul il contacteaza pe el mai degraba decat pe partenerul de alianta din partea PNL.