Prezent in emisiunea "Ultimul cuvant" de la B1 TV, copresedintele USL a insistat din nou ca propunerea facuta de presedintele Basescu da a-i oferi postul de premier a fost o gluma. Cu o ora mai devreme, Victor Ponta a avut acelasi discurs la Digi 24. "Sa inteleg ca dl presedinte s-a razgandit si considera ca sunt bun sa fiu premier; data viitoare o sa am grija sa accept oferta, pe cea de data trecuta am aflat-o abia aseara, odata cu toata Romania", a declarat seful social-democratilor care crede ca toata povestea a fost "un fel de dorinta a presedintelui Traian Basescu de a-l umili putin pe premierul Ungureanu".

Victor Ponta in turul televiziunilorFoto: Colaj foto

La B1 TV: Nu o sa fiu niciodata premierul lui Basescu

Victor Ponta sustine ca declaratia presedintului Basescu a fost facuta in "bascalie" si anunta ca nu ar vrea niciodata "sa fie premierul lui Basescu".

"Noi am avut inainte o intelegere, intre noi cei din Opozitie: cand mergem la Basescu vorbeste Crin, cand suntem in Parlament sau cu primul ministru vorbesc eu. S-a declansat un razboi al ironiilor. Basescu era oarecum ironic la adresa mea. Genul acesta de discutii neserioase, la bascalie, mie nu imi plac. Eu nu glumesc decat cu oamenii cu care sunt prieteni sau pe care ii respect", a declarat acesta la emisiunea "Ultimul cuvant" de pe B1 TV.

La Digi 24

Presedintele PSD Victor Ponta a calificat drept "bascalie" propunerea pe care i-ar fi facut-o seful statului privind preluarea functiei de premier. "Sa inteleg ca dl presedinte s-a razgandit si considera ca sunt bun sa fiu premier; data viitoare o sa am grija sa accept oferta, pe cea de data trecuta am aflat-o abia aseara, odata cu toata Romania", a afirmat Ponta, luni seara, in cadrul emisiunii "24 intr-o ora" difuzata de Digi 24. Pe de alta parte, liderul PSD a sustinut ca toata povestea a fost "un fel de dorinta a presedintelui Traian Basescu de a-l umili putin pe premierul Ungureanu".